barbucha nevidím problém. Zastřihla bych konečky a cajk. A to se mi většinou dlouhé vlasy na starších ženách nelíbí, tady jo.
VIP zjevy
barbucha Až na ty vlasy na ní nic diblíkovskýho není , dokonce nosí typický oděv českých žen jistého věku - kousek s šedobíložlutočerným psychedelickodigitálním vzorem .
Tak jizva se už v těch vráskách na krku musí ztratit, ne?
(nic proti vráskám ani jizvám! vlastním obojí!)
Já jí ty dlouhý vlasy neberu, ale proč nezkusit nějakej decentní účes z toho? Ani ta barva se mi moc nelíbí a jejím vlasům zjevně taky ne.
barbucha já bych jí to teda taky trochu zkrátila, někam k tomu přívěšku, jinak mi přijde v pohodě
Vzor fakt kapku psychedelickej je, ale oceňuju že aspoň nehraje úplně všema barvama ![]()
Pinot Noir mě taky přijde, že má ty vlasy hezké a kvalitní. Nějaký o trochu kratší účes by měl větší šmrnc, ale stačilo by ubrat pár centimetrů. Přijde mi, že stárne důstojně, ač to slovní spojení zní celkem děsivě;)
Zarinya Já mám vrásčitý krk ud mala, takovej želví. Což samozřejmě neobhajuji Monču. Ta pusa mě děsí.
ja krk taky mam dost vrascity,ale tady to bije do oci s tim vytazenym ksichtem.![]()
ta pusa je strasna.
Zarinya ona ten zelvi krk ma uz hodne dlouho, ja ho teda na sobe bohuzel uz taky vidim, holt celkovy chatrani, nenadelam nic..
viktorka_od splavu tomu se asi nikdo neubrani,ale nebudu si delat vzhled dvacitky,kdyz s krkem se toho moc nenadela.
Zarinya tak hlavne "vzhled dvacitky" nevyrobis ani kdyby ses pokrajela, leda vzhled pani co se snazi vypadat na dvacet:-)
myslím, že ta druhá fotka, co tam dala, je ještě horší..... dávat ju ale nebudu, by se někomu mohlo udělat i špatně
Tak jako ale!!!! šup se sem s ní
Ten spodek plavek je PEKELNÝ. Tuším tanga
Zbytek nic moc, ale má věk - proč se takhle ale vystavovat??, Celulitidu mají i mladší, ale proč to fotit pro veřejnost? Proč?? Paero nezná?
edit: celý plavka jsou pekelný
jako takhle, kdyby to byla Andula bo Darinka, tak neřeknu ani šumák, ale je to premiérova manželka a ta by se dle mého skromného názoru takhle prezentovat neměla

stes to je Dáda? ![]()
stes ani ten vrsek ji uplne nesedi...
martek01 ano
martek01 uff - ruská influ jako vyšitá
baltik Úplně nesedí je pěkný eufemismus ![]()
stes
jako takhle, kdyby to byla Andula bo Darinka, tak neřeknu ani šumák, ale je to premiérova manželka a ta by se dle mého skromného názoru takhle prezentovat neměla
skoro přesně, ne? 
stes Ty plavky,to je jak druhá kůže:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my