VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Jos
příspěvků moje polička 05. června 2021 09:38

U te Vobornikove hraje roli, ze byla zamlada opravdu strasne krasna (teda pro me). Podobny osud starnuti ma i C.Cardinale, ktera mi doted prijde jako naprosty vrchol zenske krasy. No a ted uz je proste stara a to kouzlo je pryc. A je pravda, ze ta Miluska je porad v podobnem stylu, ale hlava a telo si uz jedou svoje a ten pohled je dost depresivni. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 05. června 2021 09:51

barbucha Doufám, že ji za 14 dní v Ničíně poznají...

Offline barbucha blogger
35707 příspěvků moje polička 05. června 2021 09:52
Reakce na 999:

Sweet Potato Tak jestli se nepletu, ona měla fakt super nohy :-). A myslím, že v silonkách by to šlo ještě dnes :-).

​Nohy měla fakt krásný. Ale dneska nevim, i v těch silonkách zdá se mi, že bude mít nohy dost hubený resp. vyhublý (i ruce má tenký, ono je v tom věku těžký bejt jenom obyčejně štíhlá - svaly jsou pryč), tak bych to na minisukni moc neviděla.

Online 999
19743 příspěvků moje polička 05. června 2021 09:53

barbucha Myslíš taková Macronová? :-)

Offline barbucha blogger
35707 příspěvků moje polička 05. června 2021 09:59
Reakce na Jos:

U te Vobornikove hraje roli, ze byla zamlada opravdu strasne krasna (teda pro me). Podobny osud starnuti ma i C.Cardinale, ktera mi doted prijde jako naprosty vrchol zenske krasy. No a ted uz je proste stara a to kouzlo je pryc. A je pravda, ze ta Miluska je porad v podobnem stylu, ale hlava a telo si uz jedou svoje a ten pohled je dost depresivni. 

​Ta Claudia je taky trochu na hraně... jako všechny, který si chtěj za každou cenu udržet původní image.

Mně se líbí jak stárnou vesměs moje oblíbený Angličanky... Helen Mirren, Judi Dench, i ta Vanessa Redgrave třeba, a další... ale ono to bude možná tím, že ani v mládí neplatily za vyslovený krasavice nebo sexbomby a la CC nebo BB, ani nebyly (kromě rolí někdy, samozřejmě) za diblíky... stárnou důstojně a nejsou směšný, jsou to dámy...

Offline barbucha blogger
35707 příspěvků moje polička 05. června 2021 10:00
Reakce na 999:

barbucha Myslíš taková Macronová? :-)

​Ježiš no

Offline Jos
příspěvků moje polička 05. června 2021 10:09

barbucha No prave, ty co zminujes nebyly nikdy (opet podotykam dle meho vkusu) oslnive krasky. Mne se treba ve strednim a vyssim veku libi i Nemky. 

Offline barbucha blogger
35707 příspěvků moje polička 05. června 2021 10:31

Jos 

No, a o Skandinávkách ani nemluvě Nevím proč je to u nás takovej problém... jestli je na tom tak bídně celej bývalej východní blok? Myslím obecně, i tetiny z lidu

Ale to bude v hlavě asi... tak mě napadlo srovnání Olgy Havlový a Dagmar Havlový. První byla pohledná dáma i ve vyšším věku, a druhá bývá jak od kolotoče (by mě zajímalo jestli si ty žlutý vlasy hodlá pěstovat až do osmdesáti).

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 05. června 2021 10:52

barbucha mluvíš mi z duše. (bikiny, pareo, celulitida, veřejný koupání...)

Offline continuity
42785 příspěvků moje polička 05. června 2021 14:00

Jos no zrovna Judi Dench byla hezká velmi. A to "něco" měla už tehdy. 

barbucha velmi mi ji připomínáš. 

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 05. června 2021 17:21
Reakce na continuity:

barbucha velmi mi ji připomínáš. 

​Vidím to stejně.  Jen Judi určitě není tak "hubatá", viď barbucha

Offline continuity
42785 příspěvků moje polička 05. června 2021 17:56

Fiction Judi? Ty jsi neviděla Bonda? Je ostrá jak kvalitní nůž.

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 05. června 2021 19:26

Tak a jak to tady čtu, začínám pochybovat o svém úmyslu nechat si zkrátit vlasy. Dnes jsem si je naaranžovala "ostříhané" a tedy ... nic moc. Vylezl mi vrásčitý krk a zdůraznily se všechny zuby času i v obličeji. Že já to tady čtu :-D.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 05. června 2021 19:37

whiskas Proč se tak podceňuješ? Vždyť jsi moc hezká! 

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 05. června 2021 19:43

ionicera Hele, nevím, co se to děje (optimistka by řekla "blbý světlo" ), ale já se fakt sama sebe lekla. Potřebovala bych se tady poradit, zda ostříhat, nebo ne, ale není tu na to asi vlákno.

Offline Mha
příspěvků moje polička 05. června 2021 19:45

whiskas Je! Ale samy si nevíme rady

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 05. června 2021 19:46

Mha A pravda, vlasové vlákno ... .

Offline olte
745 příspěvků moje polička 05. června 2021 19:47
Reakce na whiskas:

ionicera Hele, nevím, co se to děje (optimistka by řekla "blbý světlo" ), ale já se fakt sama sebe lekla. Potřebovala bych se tady poradit, zda ostříhat, nebo ne, ale není tu na to asi vlákno.

​rozhodně ostříhat, omládneš, tahle délka ti moc nesluší (teda podle mně)

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 05. června 2021 19:49

olte Omládnu jo, tak jdu se dát do koupit/nekoupit, ať to tady neplevelím.