Asi se zeptám blbě, ale ta široká ramínka vám nevadí? Nebo na opalování rozvážete?
VIP zjevy
Kan mě vadí. Já hledám buď co nejtenčí nebo takovou podprsenku, co drží i bez nich. Ale já nemám moc výrazný hrudník:)
Kan mne nevadí, ja se cíleně neopaluju. Ale i kdyby, za den vystřídám (minimálně :-) ) dvoje plavky různého střihu, tak se to neopálení tak neprojeví
Kan nevadí. V plavkách strávím na slunci úplné minimum času oproti jinému oblečení, takže to vůbec nehraje roli. Za letošek už mám na ramenou a krku stopy po třech různých ramínkách a výstřizích, nějaké plavky se v tom ztratí.
Kan Ja nosim nejvic uplne tenky za krk :)
Nákup plavek je moje noční můra. Závidím všem, kdo má normální velikost. Já mám 65F/G. Už to je umění sehnat. A v tom málu ještě najít ty, které mi dobře sedí, je strašný martyrium. A letos mě to čeká ![]()
notna
poslední plavky jsem kupovala 70 I, Astratex to jistí. Nebo caresse atd., tam by mohli mít trochu výběr.
JankaM Mám obchody, kam chodím pro prádlo a plavky, ale je to opruz . Výběr malý, ikdyz jsou to speciálky. Nikdy ten sortiment není jako v běžných velikostech.
Nejvic Se mi na ostatnich i na sobe libi neco takovyho. Chapu teda, ze nekdo nechce ukazovat bricho atd. Pak asi nejaky tilkovy teda...
Jo, takový jsem měla taky, 70 G, 54 v pase, dodneška si pamatuju ty uslintaný pohledy, ble.
notna a prozradíš kam? Ja byla jen ve Správná podprsenka, tam jsem koupila sportovní a Caresse, tam mi poradili nevyztuzenou ale přitom pevnou podprsenku, která drží vše na svém místě.
JankaM Marks and Spencer má podprsenky i v tady těch velikostech, a za poloviční/třetinové ceny oproti výše uvedeným obchodům.
barbucha ja mam dobry vcelku z Lindexu. Ale i M&S mivaj, s takovym trochu zpevnenym brisnim dilem.
V MS jsem si ty zpevněný koupila loni, v zásadě nejsou špatný, mají úzký ramínka (jak se tady aktuálně rozumuje - kvůli opálení, ty široký mě štvou), ale jsou nudný. Možná bych měla jít do těch oranžovejch?
Měla jsem od nich z předloňska pěkný bílý s barevnejma cákancema, ale se mi zdá že se nějak zapraly nebo co. Navíc bych letos potřebovala vo číslo větší, hnus! ![]()
barbucha Nudný, ale hezký :-).
Na fotce ![]()
barbucha mne se libej ty modry! A jinak si nedelej starosti ze potrebujes vetsi, ja se akualne koupu v plavkach, ktery sem si kupovala v 8.mesici tehotenstvi![]()
Hm, ty už mi zpuchřely ![]()
barbucha Ty bílý jsem měla taky, kupodivu jsem v nich vypadala štíhlejší než v tmavých. Ale ona ta bílá byla už špinavá jako nová. A slunce tomu dodalo hnusnej odstín. ![]()
Já se v nich taky cítila dobře, líp než v tmavejch. Ale asi to byl blbej materiál - jen jednu sezónu to vypadalo fajn.
No, zkusím do MS ještě zajít...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články