Taky bych tu hubenost přisuzovala spíš těm ramenním vycpávkám a celkově velmi úzké kostře, protože i když na fotce č. 2 jsem se taky trochu lekla, tak na žádné viditelné části těla vychrtlost nevidím - ruce i nohy hodne štíhlé, ale pořád tvarované a obličej, kde se poruchy příjmu potravy odráží dost,mi připadá taky úplně v pořádku.
VIP zjevy
No, mně právě taky připadá, že ruce a nohy má přiměřeně osvalený, nijak vyhublý. Trup má pořád stejně útlý, ramena s vycpávkami pravda působí trochu hranatě, ale jinak dobrý...
Komentáře, že by měla s jídlem přidat atp jsou stejný peklo, jako kontrola toho, co jí obézní člověk a rady 'měla bys ubrat' , Kate je imo tenhle štíhlý typ, já si ji jinak ani nepamatuju (z fotek samozřejmě jen) a i kdybych odhlédla vysloveně od ní, tak někdo je prostě takovej a neudělá s tím nic ani kdyby chtěl a ani když nechce, tak co jako. A taky si myslím, že ten dojem extraštíhlosti podporujou ty šaty - ramena plus pásek..
![]()
Ty šaty Kate nesluší. To je celé. Ona má takovou zvlášťni postavu, i když je štíhlá, nemůže si vzit všechno;-)
Karja možná jsi to rozsekla a máš pravdu. Pamatuji si ji z univerzity, tam měla uchvátit budoucího manžela někde v plavkách (dle novinaru) a líbila se mi vic, ty fotky si vybavuji. Štíhlá byla taky, ale tak nějak kulatějsi. Možná to ale dělají jen ty šaty nebo je to posunem věku, i když jsem i viděla nějaký britský článek stravování dle vévodkyně aneb jak si Kate udržuje postavu a to bylo to velmi velmi striktní. Těžko ovšem říct, nakolik pravdivé. Každopádně se mi v těch šatech nelíbí.
Můj první pohled na Kate taky říkal, že je štíhlejší víc než jindy, ale souhlasím, to ty ramenní vycpávky a i ten celkem vysoký pásek v barvě šatů umocňují efekt. Na druhý pohled už je to stejná Kate, štíhlá žena se přiměřeně osvalenými končetinami a bohatými vlasy.
Mne prijdou obe v pohode...
Malenge Jj tu fotku znám, byly to plavky a na nich háčkovaný šaty nebo tak něco;-). To stravování dle Kate by mě zajímalo, však musí furt chodit na nějaké večeře a tak:-D.
Karja ten jídelníček si detaily moc nevybavuju, jen ten pocit z něj ve stylu: tak to bych asi měla dost hlad plus bych potřebovala někoho, kdo by mi to jídlo připravoval. Hodně pracne plus minimum sacharidů, to mi nevyhovuje
ale s těmi pracovními večeremi to je zajímavé! To bude určíte fajn na ochutnávání různorodých specialit.
Malenge tipuju že na ochutnávání možná, ale na najezení asi moc ne:-)
viktorka_od splavu těžko říct, na nějaké večeři při příležitosti státní navstevy apod. jsem nikdy nebyla. A asi ani nebudu. Kdyby přece jen jo, poreferuju, jak jsem se najedla ![]()
Malenge to já taky ne, ale předpokládám že se očekává zdvořilá konverzace a určitě nemluví s plnou pusou![]()
viktorka_od splavu a ted jsem si představila chudáka nestastneho kuchaře, který duma nad tim, proc se mu ty jeho speciality vrací skoro nedotcene...
viktorka_od splavu No někde jsem četla nějakou nejhorší večeři Kate, že už nemohla, ale sníst alespoň neco musela a tak dezert uz plivala do ubrousku. Takže asi kdo je na dietě má spíš problém s tím, že se naji než že se nenají:-D
Karja Jestli je nějaká funkce královského dojídače, já se dobrovolně hlasim.
Mha :-D To teda:-D
Karja Pochop, ochutnávač může jist jen malo. Dojídač všechno ostatní.
Jídlem se nemá plytvat![]()
Malenge Tak pochybuju, že by někde dostala guláš se šesti! ![]()
Malenge asi něco uzobne, sní zeleninu, dá si část masa, přílohu vynechá, do dezertu jen rýpne
prostě se v tom nimrá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články