VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Lav
383 příspěvků moje polička 13. června 2021 13:01

Taky bych tu hubenost přisuzovala spíš těm ramenním vycpávkám a celkově velmi úzké kostře, protože i když na fotce č. 2 jsem se taky trochu lekla, tak na žádné viditelné části těla vychrtlost nevidím - ruce i nohy hodne štíhlé, ale pořád tvarované a obličej, kde se poruchy příjmu potravy odráží dost,mi připadá taky úplně v pořádku.

Offline luciole
1226 příspěvků moje polička 13. června 2021 13:04

No, mně právě taky připadá, že ruce a nohy má přiměřeně osvalený, nijak vyhublý. Trup má pořád stejně útlý, ramena s vycpávkami pravda působí trochu hranatě, ale jinak dobrý...

Offline ankou
258 příspěvků moje polička 13. června 2021 13:13
Reakce na Garfie:

Vypadá jak z matka nevěsty nějaké nepovedené venkovské svatby. 

​To je přesný

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. června 2021 13:22
Reakce na Ounz:

Komentáře, že by měla s jídlem přidat atp jsou stejný peklo, jako kontrola toho, co jí obézní člověk a rady 'měla bys ubrat' , Kate je imo tenhle štíhlý typ, já si ji jinak ani nepamatuju (z fotek samozřejmě jen) a i kdybych odhlédla vysloveně od ní, tak někdo je prostě takovej a neudělá s tím nic ani kdyby chtěl a ani když nechce, tak co jako. A taky si myslím, že ten dojem extraštíhlosti podporujou ty šaty - ramena plus pásek..

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 13. června 2021 13:34

Ty šaty Kate nesluší. To je celé. Ona má takovou zvlášťni postavu, i když je štíhlá, nemůže si vzit všechno;-)

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 13. června 2021 13:52

Karja možná jsi to rozsekla a máš pravdu. Pamatuji si ji z univerzity, tam měla uchvátit budoucího manžela někde v plavkách (dle novinaru) a líbila se mi vic, ty fotky si vybavuji. Štíhlá byla taky, ale tak nějak kulatějsi. Možná to ale dělají jen ty šaty nebo je to posunem věku,  i když jsem i viděla nějaký britský článek stravování dle vévodkyně aneb jak si Kate udržuje postavu a to bylo to velmi velmi striktní. Těžko ovšem říct, nakolik pravdivé. Každopádně se mi v těch šatech nelíbí. 

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 13. června 2021 14:08

Můj první pohled na Kate taky říkal, že je štíhlejší víc než jindy, ale souhlasím, to ty ramenní vycpávky a i ten celkem vysoký pásek v barvě šatů umocňují efekt. Na druhý pohled už je to stejná Kate, štíhlá žena se přiměřeně osvalenými končetinami a bohatými vlasy.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 13. června 2021 14:08

Mne prijdou obe v pohode...

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 13. června 2021 14:35

Malenge Jj tu fotku znám, byly to plavky a na nich háčkovaný šaty nebo tak něco;-). To stravování dle Kate by mě zajímalo, však musí furt chodit na nějaké večeře a tak:-D. 

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 13. června 2021 14:59

Karja ten jídelníček si detaily moc nevybavuju, jen ten pocit z něj ve stylu: tak to bych asi měla dost hlad plus bych potřebovala někoho, kdo by mi to jídlo připravoval. Hodně pracne plus minimum sacharidů, to mi nevyhovuje ale s těmi pracovními večeremi to je zajímavé! To bude určíte fajn na ochutnávání různorodých specialit.

Offline viktorka_od splavu
49222 příspěvků moje polička 13. června 2021 15:00

Malenge tipuju že na ochutnávání možná, ale na najezení asi moc ne:-) 

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 13. června 2021 15:08

viktorka_od splavu těžko říct, na nějaké večeři při příležitosti státní navstevy apod. jsem nikdy nebyla. A asi ani nebudu. Kdyby přece jen jo, poreferuju, jak jsem se najedla

Offline viktorka_od splavu
49222 příspěvků moje polička 13. června 2021 15:10

Malenge to já taky ne, ale předpokládám že se očekává zdvořilá konverzace a určitě nemluví s plnou pusou

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 13. června 2021 15:23

viktorka_od splavu a ted jsem si představila chudáka nestastneho kuchaře, který duma nad tim, proc se mu ty jeho speciality vrací skoro nedotcene...

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 13. června 2021 15:49

viktorka_od splavu No někde jsem četla nějakou nejhorší večeři Kate, že už nemohla, ale sníst alespoň neco musela a tak dezert uz plivala do ubrousku. Takže asi kdo je na dietě má spíš problém s tím, že se naji než že se nenají:-D

Offline Mha
příspěvků moje polička 13. června 2021 15:53

Karja Jestli je nějaká funkce královského dojídače, já se dobrovolně hlasim. 

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 13. června 2021 15:58

Mha :-D To teda:-D

Offline Mha
příspěvků moje polička 13. června 2021 16:03

Karja Pochop, ochutnávač může jist jen malo. Dojídač všechno ostatní.

Jídlem se nemá plytvat

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 13. června 2021 16:37

Malenge Tak pochybuju, že by někde dostala guláš se šesti!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. června 2021 16:44

Malenge asi něco uzobne, sní zeleninu, dá si část masa, přílohu vynechá, do dezertu jen rýpneprostě se v tom nimrá.