jo a ty Babišovy kalhoty jsou neuvěřitelný...tímto děkuji Sweet Potato za módní okénko![]()
VIP zjevy
Pavlena Tohle nenosí ani prostý lid. Takhle nepadnouci a sezvejkanej oblek jsem jeste neviděla ![]()
Sweet Potato To je nějaká armádní elita s ním? To bych chtěla vidět ty testy na fyzičku .
Sweet Potato tyjo to ma v kapsach 2 mobily, svazek klicu a tlustou penezenku ne?
Maureen Ježíš, já se jednou nechala vyfotit s Brabcem, babičce se líbil ,,jako muž,, což je pořád lepší varianta než jako politik:-D:-D. Beru to taky za svoje velké selhání a zkompromitovaní se, ale měla velkou radost, navíc to bylo v nějakém baru, takže to působilo, jakože si spolu chodíme večer na sklenku. No byla fakt nadšená:-D.
Karja teda ty jsi ale obětavá vnučka
...a že ses nikdá nepochlubila,s kým po večerech chodíš na sklenku![]()
Maureen No, jako zas mám svoje hranice a babička naštěstí taky! Nějaká horší pakaz ji naštěstí neuhranula;-)
Karja no s hlavu státu bys to ani kvůli babičce nedala,viď?
...já jsem ochotna pro své bližní téměř cokoliv...ale všechno fakt ne![]()
Karja jako s majorem Zemanem ses nechala fotit?:D
Maureen Ty kráso, ty kráso.....jako ty limity moje jsou mnohem mnohem níž:-D.
711990 Ne, vidíš, to mě ani nenapadlo ta shoda jmen, s ministrem Brabcem. Ale už bych tuto debatu ukončila:-D. V souvislosti s dnešní politickou situaci i babi z toho nemusí v klidu odpočívat:-D.
Maureen Zas do toho ti vstupuje spousta okolností....třeba ,,kdyby měl řízek,, a tak! To nejde tak jednoznačně určit dopředu.
Karja
řízek...
Karja jo řízeček?????....tak to by zcela měnilo úhel pohledu,žeáno??![]()
Karja jezis aha![]()
Maureen to mi připomíná, že syn se s Babisem vyfotil na Bahnech, rok už si nepamatuju. Fotku už jsem nedohledala, tak ho nechám žít ![]()
Catherinne Maureen No to je ten už zprofanovany slovní obrat od 999. Ta ho teda použila jinak, že nějakej pěknej chlap by ani nemusel mít řízek, aby... Já už počítám s tím, že ho tady všichni znaji. Ale líbí se mi to, je to takové univerzální k používání.
Karja jo taaaak...ten zprofanovaný obrat neznám
Karja mi to něco málo říkalo...
Kora Určitě sefotil jen kvůli tomu, aby máme mohl ukázat, jak tomu volovi nesedej kalhoty;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články