Karja Kéž by. Těch fotek Bureše s děťátky a štěňátky je teď plno, jedou tvrdě na vítězství.

Karja Kéž by. Těch fotek Bureše s děťátky a štěňátky je teď plno, jedou tvrdě na vítězství.

Sweet Potato omg ![]()
![]()
Pavlena Fakt asi jo :-). On měl vždycky šité obleky na míru, které mu korigovaly tu hroznou postavu.
Sweet Potato emetogenní, fakt! Jako málo co mi reálně drásá nervy, ale tohle vždycky. Aktivně se tomu vyhýbám. A teda Krpálek pro mě skončil, jakkoliv jsem se dojímala nad sériemi fotek z těch zápasů a po jeho vítězství.
Sweet Potato na fotce s vojáky vypadá jak tělesně postižený. Celý je nějak nakřivo, ta schovaná ruka jak kdyby chyběla.
Člověk z lidu, fakt. Ledajaký děda na vesnické svatbě je oblečený líp. ![]()
Sweet Potato Na té fotce s Monikou je svázaný, ne?![]()
dynda to je obyč odborný název. Takhle mí spolužáci z gymplu nadšeně přijímali slovo "ebrieta" (opilost pro neznalé). To budeme mít např tady na parfu nejspíš všichni, jestli se ještě udrží u koryta.
marieu ja o tom vůbec ani neuvažuji, že by vyhrál volby. Vůbec nevím co bych dělala.
už jsem nahazovala, že bychom se v tom pripade vrátili zpět na Slovensko, ale tam je to teď takova katastrofa, že o vystěhování uvažuje už i ségra. ![]()
999 haha, rizek je dobry! My zas s kamoskou pouzivame "chlap na spadnuti". Vzniklo to na bezkach, po zjisteni, ze skialpinisti jsou hodne hezci. Kamoska tvrdila, ze nejlip se seznamim, kdyz na nekoho spadnu. Ze to nebude ani napadny, bezky jsou dost neovladatelny obcas... Vpodstate kategorie "bez rizku " se prekryva s "na spadnuti".. ![]()
marieu jsem si to musela vygooglit, ale jo, to sedi. A dobry vyraz teda!
Pavlena A spadla jsi? ![]()
999 nespadla, jak jsou ty bezky neovladatelny, tak jsem se bala, ze spadnu na nekoho, koho nechci..!! ![]()
marieu ja myslim, e ta fotka s krpalkem je hodne stara.
Pavlena Musíš víc trénovat ty běžky :-).
Karja tohle je tak strašný, že ho snad neomlouvá ani minulost, protože Babiš byl svině a kikot odjaktěživ. Pardon my french.
continuity já se před časem tak nějak uklidnila při sledování toho poklesu volebních preferencí, ale když teď jen náznakem vidím ty ostatní kampaně, Piráty, jak se v tom motaj, vzpomenu na Pekarovou-Adamovou, jak za pandemie vykřikovala nekonstruktivní hesla jen aby naplnila pojem "opozice", na ČSSD ani nemyslím, ODS tragická... prostě začínám opět před blížící se realitou "zavírat oči a myslet na Anglii". Možná dám na modlení.
marieu on Krpálek není zrovna myslitel, mi vždycky přišlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.