Garfie
to je dobré. Asi si ten film pozriem.
Jedna zo života:moja náhradníčka, keď zistila, že okná na dome som umývala ja, povedala exovi, že ma môže zavolať ich umyť. No čo Vám napíšem, umelá plastová p**a![]()
Garfie
to je dobré. Asi si ten film pozriem.
Jedna zo života:moja náhradníčka, keď zistila, že okná na dome som umývala ja, povedala exovi, že ma môže zavolať ich umyť. No čo Vám napíšem, umelá plastová p**a![]()
pecka Nene, tak to je drsná historka!! ![]()
Jinak film je skvělý, doporučuju! :-)
pecka nie žeby som tvojmu exovi priala niečo zlého, ale dobre mu tak. ![]()
Kdo ich nakoniec umyl alebo ich majú špinavé?
pecka to mu patri![]()
pecka ![]()
Ještě nám prosím prozraď, jak jsi se to dozvěděla. Protože mne napadají jen dvě možnosti: od něj nebo od něj. Buď se šel k tobě politovat, nebo objednat to mytí. A úplně nevim, co je horší.
Sweet Potato sestro..?
Mínila jsem sem napsat přesně to samé...
continuity žeby on?
netuším
Sweet Potato od neho. Stretli sme sa, keď ju prvykrát vysťahoval z domu.Tak ako na ňu nadával, tak to spomenul.
Ale isto sú spolu šťastní. Kúpili jeden domov, predali, teraz kúpili druhý. (info od bývalej susedy)
pecka to je taky řešení..když máš špinavý okna, barák prodáš, a koupíš novej s čistýma :D
Ne že by mne to občas nenapadlo![]()
pecka upřímně, já bych se něj vykašlala a jeho životní štěstí pustila z hlavy, včetně diskuzi o tom, kdo a ve ktere domácnosti v pořadí meje okna. Pokud se chceš s bývalým potkávat, to určitě lze, pokud to máš ty za sebou. Ale spíš bych vedla rozhovory na téma, co zajímavého viděl v kině.
SunEclipse Sweet Potato tohle řešení mě napadá vždycky, když přijde řeč na malování
Zatím to pořád odkládáme s výmluvou, že s malými dětmi to stejně nemá cenu.
SunEclipse toto sú úplne iné 2 nehnuteľnosti.Tú pôvodnú ešte má. Aktuálne tam býva jeho sestra.
continuity on je pre mňa dávna minulosť.Naposledy som ho stretla na začiatku roku 2019.A to bývame obaja v Nitre a tá nie je až taká veľká.
PS:dajte už niekto nejakú pekelnú celebritu.
pecka tak prosím:
Machálková, zamrzla před 20 lety co se účesu týče, no a ten obleček a střevíčky....na venkovní párty
Tahle paní nikdy neměla vkus.
zlatahouba mne prisla vzdycky takova "babochlap", tvrde rysy, ani ta plastika nosu moc nepomohla. Ty zenske outfity s loknama mi k ni moc nesedi, spis si myslim, ze ji svedci takovy strizlivejsi styl.

Kokoska Máš pravdu, ale přijde mi taková až v posledních letech, za mlada myslím tyhle tvrdé rysy neměla (a setkala jsem se s ní osobně, pamatuju si ji úplně jinak).
Garfie je fakt, ze fotky casto klamou. Ja jsem kdysi videla nazivo Basikovou a taky jsem zirala, jak je mala a drobna. Od te doby se teda asi trochu zakulatila, ale stejne me to tehdy prekvapilo proti tomu, jakou jsem mela predstavu z fotek a TV.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.