Nadja Kochanski mě Miranda přišla taková trochu neslušivá vždycky. asi jako záměrně, že ona byla ta chytrá a pragmatická a hadry šly kolem..
VIP zjevy
Pavlena To je fakt, třeba je to účel![]()
Sweet Potato Bože, košík jsem měla v dívčím věku, možná 1968-70. Myslím, že to byl šlágr LVT
Sweet Potato plastový košíčky zase v kurzu! Ale teda myslela jsem, že jen mezi gymnazisty..
v podobným košíčku dostalo nedavno naše dite babovky na písek...![]()
Potrefenáhusa budete in ![]()
Kaira Hrachovcová

Tak Betty no potěš! Když vynechám vše očividné, co ty tečky pod očima? To je řasenka nebo mi uniká nějaký trend?
A fakt nosí na krku svoje jméno?!? ![]()
Malenge no jako pes, kdyby se zatoulala;-).
Tak Betty Tuhle se naši dívali na nějaký pořád, kde byla, Máme rádi Česko, no to bylo hustý, hustý. Ona je tak na půl mimo, na půl to, že je mimo, hraje:-D. A ačkoliv je vizuálně strašně mladá, to se jí fakt nedá upřít, tak mi přišlo, že tak mluví a chová se jak stará bába. Prostě divný celý.
Ify všechno doženem, i tričko se Sandokanem jsem si už koupila :)
OliveOyl kde kde?!
v podobným košíčku dostalo nedavno naše dite babovky na písek...
Dvacet let nazad, moje dítě taky a byl ten koš naprosto super, než jsme došli domů, písek vypadal.
Potrefenáhusa Joo, zrovna tento týden jsem kupovala nádobí na písek a dost sad bylo v těch košících.
Plastový košík jsem v těch osmdesátkách měla taky. Kdybych nebyla vyhazovač, mohla jsem ho mít dodnes. Takovejch věcí jsem vyházela a pak toho litovala.
Tak Betty proc, proc?
OliveOyl wow
díky
Mně se ty šaty také líbí. Jen jsem myslela, že jsou fialové![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články