barbucha To je strašný. Vždycky byla taková, nevím, jednoduchá? Ale asi jim to spolu fungovalo. Skladatelka voňavého prádla. Ten název její autobiografické knížky se mi moc líbil, výstižný.
Ale jestli si potrpěl na ordinérní? Křesadlová byla krásná.
barbucha To je strašný. Vždycky byla taková, nevím, jednoduchá? Ale asi jim to spolu fungovalo. Skladatelka voňavého prádla. Ten název její autobiografické knížky se mi moc líbil, výstižný.
Ale jestli si potrpěl na ordinérní? Křesadlová byla krásná.
Na Křesadlovou jsem si vzpomněla hned, krásná byla - ale taky to nebyla žádná distingovaná lady a la Grace Kelly. Sexy, to jo...
barbucha A ta sukně
. Kdyby alespoň měla pěkný nohy, i tak už by to bylo moc, ale toto.![]()
Renusatko ja nejak nechapu,ze si nechavaji vypnout oblicej k prasknuti a ty vrascity nohy jim nevadi.![]()
barbucha Formanová strašný, přirovnání k Ivaně sedí. Ta první fotka, šaty, vlasy všechno děs. Musím si najít kolik jí je let.
Já nevím, to jsou prostě ty typy, co neumí stárnout. Myslím, že je to skoro nezávislý na ordinérnosti, ale na kráse (nebo spíš atraktivnosti) asi trochu jo. Mám velmi dobrou kamarádku, která k tomu trochu směřuje, tak to mám v přímém přenosu.
Garfie souhlasim, ze problem starnout maji hlavne krasky, Formanova byla zamlada modelka nebo tak neco, ne?
baltik Myslím, že jo. Ono u ní možná hraje roli i to, že musela hrozně rychle zestárnout. Vedle Formana byla vždycky ta mladá, i tím, jak jí říkal "holčičko" (skoro pokaždé to zmiňuje v rozhovorech), myslím, že to měli tak nastavené, že byla prostě doopravdy za holčičku. A když umřel, tak buch, je z ní bába. Těžko se na to zvyká.
Je jí 55. A zamlada byla fakt moc hezká (spolužačka). Teď teda děs.
barbucha jak vidím ty kolena, hned jsem si vzpomněla na Mutzi :)
Akras COZE???? jen 55, tak to je hrozny ale
711990 no ona vypadala v 15 na 20 a pak dalších dvacet let furt stejně, ale ty úpravy jí teda neprospěly
No jo
To by byl materiál pro ni!
Akras no neprospely, na tehlech fotkach vypada fakt zle
Tak ne vždycky se dá použít fotošop. Někdy jo:

a někdy holt ne:

Člověk by nevěřil že je to ze stejnýho období ![]()
barbucha haha to je presny!
barbucha fakt je na te prvni fotce ona? Mne se to moc nezda. Nekde jsem ji videla a vypada dobre. Na 55 a udrzovana.
Tak neni každej den posvícení, no.
barbucha Jen mi to přijde jako hodně rychlý sešup. Těžko říct.
Hele asi tak: nemá pokaždý k ruce kadeřníka, vizážistu a stylistu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.