Kokoska to mě taky. Ale diváky posílající sms asi ne
VIP zjevy
Koukám na fotky ze Slavíka. https://www.super.cz/787051-13-nejvic-sexy-modelu-z-ceskeho-slavika-z-techto-dekoltu-a-rozparku-se-vam-zamota-hlava.html
Zadání bylo vybrat co nejstrašnější fotku?
Kokoska
Taky tak.
rozarka Ounz Ona mi taky (Kopecká) byla ze začátku sympatická (myslím už před SD), ale teď mám pocit, že je jí trochu moc, všude jsou s ní rozhovory, pořád se někde vyjadřuje-nevím, jestli je trochu exhibicionistka, nebo jen neumí říkat "ne". A začíná mi lést na nervy, všude říká to samé!
Tak já jako skoro pravidelný divák SD (jj, moje GP :-), ale jen soutěž, ten cirkus okolo vynechávám), posílám první sms až při finále. Takže do té doby nechávám hlasování na ostatních a včera to - za mě - dopadlo dobře. Jestliže Kopecká nevypadla včera, věřím, že by mohla vypadnou příště... Ono dost lidí začne svoje favority a ty opravdu dobré tanečníky podporovat hlasy až teprvě blíž k finále, do té doby jim přijde samozřejmé, že ty nejlepší půjdou nahoru "sami od sebe", což je samozřejmě zrádné. :-)
Jinak můj tip: jakkoli nejlepší tanečníci jsou Cina a Verner, ve finále by se mohla sejít dvojice Cina x Černochová... (?)
Garfie no, imho to používá ty rozhovory k propagaci?
domenica Cinu a Černochovou bych taky rada ve finále, líbí se mi moc. Andrea včera podle mně tančila skvěle, vůbec jsem nečekala, že vypadne.
Garfie Mně osobně přijde jako exhibicionista, už tak při nástupu Stardance. Ale snad ji krivdim;-)
Ounz No to se ale s exhibicionismem nevylučuje. :-)
Mně fakt byla hodně sympatická, měla jsem radost, když nastoupila do SD. Neříkám, že teď je mi nesympatická, jen mě vůbec, ale vůbec neláká otevřít s ní nějaký rozhovor a podobně.
domenica Mě spíš mrzí, že příště se nevyhazuje a musím přiznat, že bych raději viděla ještě 2x tančit Hlaváčkovou než Kopeckou. Teda vycházím z toho, že vyletí příště.
Myslím, že tentokrát vyhraje chlap.
Garfie jasný, já ti rozumím :)
domenica já vidím ve finále Vernera a Černochovou. Té fandím nejvíc, protože je plnoštíhlá jako já
. Navíc Dominik Vodička je
. Největší favorit je podle mě ale Verner, ten tancuje jak profesionál.
Co je někdo schopný udělat a prodat jako smuteční floristiku. ![]()

Co se týká SD, tak za mne mohl klidně vypadnout Mirai, příště Kopecká....
Já začínám uvažovat, jestli můj muž nemá pravdu, když říká, že celý SD je podle scénáře. Vždy ten vypadnuvší je ten den zrovna velmi chválem porotou. U Miraie včera řekl porotce něco jako, ze on tam ještě pár týdnů bude. Apod.
Beranka Párkrát mě to napadlo, ale myslím, že není. Pamatuju si třeba, jak vypadla Šípková, že bylo vidět, že jsou moderátoři fakt otřesení.
Beranka Nemyslím, že to tak je.
Kan Jako myslíš tím, že je to hnusný? Jakoby hnusne nakombinované s tím chvojím a pátým přes devátým? Já jsem jednou objednala smuteční květinu a chtěla jsem jasně růžovou (byla to babičky nejoblíbenější), ale nedodali mi ji, dali mi temne fialovou. Ale myslím, že jsem to tam měla víc zdůraznit, že to chci fakt růžový, i když vím, že to není smuteční.
Já si přeju finále Cina, Černochová, i když Verner je taky fajn. Nejdřív jsem fandila Kopecké, ale už se mi taky trošku zajídá. A Cina na mě v tom včerejším kostýmu působil jak pták ohnivák:) Přijde mi teda fakt jako multitalent a mě hrozně baví. Černochová s Vodičkou zas největší sympaťáci. Šaty Kostkové včera úchvatný, hned bych si je půjčila.
Karja Barvy a chvojo je ok, ale ten držák nesmí být vidět a hlavně kompozice do jehlanu jej má z pohledové strany. Můj děda měl od nás ve věnci žlutý růže, ale všichni nosili červený růže, fialový karafiáty, protože měl 92 a to nemůže bejt žádná divočina, že jo. Bylo to jak na funusu.
Ještě k těm seriálům... Sledoval někdo Scrubs: Doktůrci, Průměrňákovi nebo Will a Grace?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.