Evaeva Znam jednu pani ktera dceri Laure rika Lalo nebo Lajco a synovi Jonda.
VIP zjevy
Já měla kdysi v práci kolegyni Natašu a říkalo se jí Táňa, protože to tak chtěla.
Černá kočka a jonda je Jan? Mě domácké varianty nevadí, ale co je moc, je moc.
tina stázinka je Anastázie. Mája se v Čechách říká Marianě, což je jedno z mých top jmen![]()
Já chtěla odnepaměti holku Darju. Druhou bych pojmenovala Olga. A proto mám dva kluky! ![]()
Evaeva Jonda říkají kamarádi Jonášovi
Pinot Noir olga se mi nelíbí, ale darja jo. Mě se nepodařilo prosadit ani vysněné klučičí jméno, takže to máš skoro jedno![]()
Vilemina jo, to by taky mohl být
mě se Jonáš líbí, ale právě mi vadí, že nemá hezkou dvouslabičnou variantu.
Evaeva Mája se říká i Mariím, i když to jistě není nejčastější varianta.
Sweet Potato continuity Ok, hodně dělá i příjmení, například Nataša Svobodová není zas takovej kauf. Je dobře, že každému se líbí něco jiného, pak je ten svět pěkně pestrý a máme se čemu divit. :D
Sweet Potato Evaeva a moje kamarádka říká Mája své dceři Magdě.
Sweet Potato jojo, taky.
Pinot Noir já znám Magdalény jako majdy![]()
Kan Nataša Svobodová mi teda vůbec nepřijde zvláštní![]()
Evaeva to se mi zdá přímo strašlivé ![]()
Myslím tu Majdu.
Pinot Noir já znám jednu od mala, takže mi to vůbec nepřijde zvláštní. Předpokládám, že třeba v práci jí tak neoslovují, ale doma ano.
Evaeva u nás se majda říká takové odfláknuté omáčce, nic, po čem by se člověk chtěl jmenovat. ![]()
Evaeva jaké jsi měla to vysněné? Pro mě byla klucici jména děsný problém, nemohli jsme nic vybrat
u prvního jsme se "dohadovali" nad prázdným papírem ještě na příjmu v porodnici.
Vnučce Malvíně také říkají Mája. Pro mě je jedno horší než druhý.
Ehm, moje tchyne rika Majo svemu synovi, memu partnerovi, jmenuje se Marek ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.