Zarinya buď ráda. Tchyně a švagr to používají s oblibou. Bych je vždycky nakopla. Syn už rezignoval ![]()
VIP zjevy
Karja my mame Vojtu, tohle se nam v tom bazenu ale vzdycky nabizelo:)
711990 Greta je dobrá, ale Astrid mi spíš naskočí jako opalovák
No, co mám říkat s Teoušem, že jo![]()
Hele, když jsme u těch krajovych pojmenování? Zeptám se, znáte spojení ,,šul nul,,? Ty vado, říká to sambo, hrozně mi to vadí a říkám mu, že to nic neznamená, ať to nepoužívá. Tak mi argumentoval, ze se to používá krajove a jednou mi dokonce říkal, že ve fotbale. No já to nesnášim. A pak když mi dcera třeba říká, u nás, kde mluvíme extra pražsky ,,mami podej mi tu židlu,, jako ,,židla,, to je něco desnyho. Jako na nikom mi to nevadí,kdo odkud pochází, ale na mých dětech hrozne! Jak to neni můj jazyk.
Evaeva mne prave Astrid prijde bozi, seversky!:) A Teouse jsem chtela moc, takze zavidim
711990 ja bych asi pokracovala Lisou a Brittou;)
Karja zname :))
711990 Já jsem četla Antonia a to jsem si říkala ty jo za 711 se toho teda nebála:-D
Karja v Pardubicich se to pouziva:D
Karja šul nul znám, ale asi jen od Nohavici![]()
S tou židlí to nechápu.
moora Tak doufám, že jen pasivně a něco tak hrozného nepoužívaš. Navíc teď to je snad obden, pác se stavbou, nám tam furt něco vychází šul nul!
Karja sul nul zname i na jizni morave. A kdyby to byla "zidla", tak by rikala, podej mi "zidlu"
Karja já znám jednoho Antonia a říká se mu Tony..přijde mi to gut :)
Karja neznám
Kora ja synovi kdyz byl maly rikala Marusenko a moje mami Marjanko.![]()
711990 severský jo
já mám problém, že potřebuju vědět, "jak mu budu říkat" Astridko nic moc teda![]()
Ty jsi chtěla, myslím, Theodora, ne? My máme bez H, to je úplně jiný jméno
Mě se to líbí i v ženské variantě. Vtipné je, že o Antonínovi jsme taky uvažovali.
Zarinya však já mu taky Máro neříkám ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.