Malenge Já se teda obávám, že u holek bysme nakonec dopadli stejně, tam bychom měli problém se shodnout. Ale já mám seznam holčičích jmen dlouhý.
VIP zjevy
moora já znala dvojčata Mikoláše a Jasmínu.
Evaeva ja mam seznamy pekne dlouhy, ani tech jedenact deti by to nepokrylo (jedine by byly stejneho pohlavi)![]()
Evaeva Mikuláš je hezký jméno, spolužákovi toho jména jsme říkali Miki (y? ale on to psal s i), ale jeho táta ho oslovoval Kuldo a to mi přišlo fakt děsný. :D
Nataša, takové krásné jméno! Taky se mi ruská jména líbí, ze začátku jsme druhé říkali Soňa.
moora Je, ten Vavřinec se mi taky líbí, hlavně mi přijde hrozně cool oslovení Vávro:-D.
Zarinya taky mám syna Marka a taky se mi to jméno vždycky moc líbilo. On je teda Marek po tátovi, takže to byla jasná volba. Vadí mi teda, když se Markum říká Marčo. To je strašný.
dzizisketa Nataša se mi líbí od dob Moderního fotra, je to takove zajímavé, navíc tam byla ta Nataša taková záhadná bytost, co existuje a zároveň není:-D.
Karoleena ano, taky bych mu říkala Miky. V nějaké knížce je tuším mikulda, tak možná je to kuldo z toho.
Karoleena Mikuláše znám taky a říkají mu Mikuldo.
Kdybych měla dcery, byly by to Stela, Sylvie a Sára. Tak nic no...![]()
Karja Vavrinec je dobrej. Kdyz se malej ucil plavat a lokal si, tak jsme s tchyni vzdycky rikali: "Vavro, nepij to kafe!"
Evaeva já to zatím slyšela jen tady u nás na západě, možná je to krajovy
Kora tak to si klidně nechte![]()
Kora ja to taky jeste neslysela.Ani v Plzni.![]()
Kora ja bych mela Lottu a Astrid a Gretu! No, mam Antonina a rikam mu Toňáku![]()
Kora já mám na seznamu Marianu a Ditu. Dřív se mi líbila i Ema a Amálie, ale těch už je jak much.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.