inu, jaký šel, takovou potkal.
VIP zjevy
Co to je za pána, resp. seriál? Že bych si rozšířila obzory...![]()
není to James Caviezel? Jestli jo, tak mně se hrozně líbil v tenký červený linii, jinak mi přijde, že má trachy trochu smůlu na role a je obsazovanej spíš do rolí akčních hrdinů, který mi k němu moc nejdou
Jo to je on, já ho taky nikde moc neviděla, a když, tak jako hm, herec, no, ale v tom seroši mě dostal ( Grizzlin já zapomněla, jak se to jmenuje, šlo to teď v telce nedávno, správňák se správňákem spolu se strojem a poldou chráněj bezbranný lidi no..)
Jo tak Lovci zločinců se to jmenuje (utfg)
to je ale děsná blbost, akorát ten herec je co k čemu ![]()
Jo tak Lovci zločinců se to jmenuje (utfg)
Ještě hrál ve filmu Policajtka s Jennifer Lopez.
No vždyť to píšu ![]()
edit, tak nepíšu, ale chtěla sem :)
![]()
No a eště se tu chudákovi smějou ![]()
Heath Ledger, moje uchylka :) jak mne bylo lito ze umrel...
Díky, toho herce vlastně znám, pár filmů jsem viděla. Seriálu dám možná šanci, uvidím.
Moore natočil Bondu nejvíc. Vždycky mě to hrozně štvalo, protože pro mě je top Conery. Moore mi Připadal starej, tlustej a vůbec. Vzala jsem ho na milost až když jsem zjistila, že poslední bondovku natočil snad v šedesáti
Moore natočil Bondu nejvíc. Vždycky mě to hrozně štvalo, protože pro mě je top Conery. Moore mi Připadal starej, tlustej a vůbec. Vzala jsem ho na milost až když jsem zjistila, že poslední bondovku natočil snad v šedesáti
Já nevim
Nojo, úplně mě to překvapilo. Byl opravdu nejvíckrát. Connery 6x, Moore 7x, Lazenby 1x, Dalton 2x, Brosnan 4x a Craig 3x. ![]()
Včera jsem po delší době vydržela u TV víc než 15 minut a zjistila, že některé věci se neokoukaj

Já koukala dneska
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí