Tohle už se ve čtyřiceti přece nedělá, jen jako recese! Mně je třicet a už si na to taky připadám stará ![]()
VIP zjevy
Holky jsou vepři, to mě baví, někde jsem četla, že Hana vykradla firemní kasu a ta druhá jí zaheslovala přístupy))))

To je ale telenovela
škoda, ten ich blog bol pre mňa guilty pleasure rovnako ako napríklad Český fašionista
Taková bojovnice proti diskriminaci kvůli kilům nám diskriminuje kvůli věku???
No hlavne, dost mozna budouci pani premierova (bohuzel) si zverejni fotku, kde pusobi jako obstarozni odula rajda a vetsine lidi to prijde ok a pacikujou jak vztekli. Ta mira nevkusu je az fascinujici. Ale komu to neni vlastni, tak pak dopada jako monca no.
Kvůli blbosti a nevkusu, zlato, což se dá do jistého věku omluvit.
Na to "zlato" už jsi taky stará ne?
No jako rozvernou moncu bych snad jeste prezila, ikdyz jako se taky muzu ptat, kam se proboha podel dobry vkus...ale pri predstave, kdo tam k ni stejne rozverne priskotaci, to uz se mi navzdory drdolu jezi vlasy hruzou
navzdory drdolu ![]()
obstarozni odula rajda, to je presny ![]()
Vetsine lidi to snad neprijde ok! Aspon doufam, v okoli nikoho neznam a tady az na 2-3 osoby monca sklidila kritiku... a ti nadsenci na jejim instagramu:

Poctivě jsem projela všechny krasavce a tohodle jsem nenašla. Jeho odchod jsem obrečela....

obstarozni odula rajda, to je presny ![]()
Vetsine lidi to snad neprijde ok! Aspon doufam, v okoli nikoho neznam a tady az na 2-3 osoby monca sklidila kritiku... a ti nadsenci na jejim instagramu:

Je snad jedno jestli to někomu přijde OK, případně kolika, neschvalujeme tady holokaust ale něčí zjev a stylizaci, případně právo na obojí dle libosti. Někdy mám dojem, že někteří se domnívají, že kritika Babiše, co hůř v tomto případě jeho rodiny z dotyčného dělá intelektuála a lepšího člověka, tedy resp. z vašeho vyjádření to přímo řve ;-)
Zajimava argumentace
Jiste, hodnotime tu neci vkus a jen proto, ze kritizuju zrovna Vase oblibence, tak je to problem v nekolika rovinach?
Vy jste s MB stejně staré/mladé?
uplně přesně ne, ona je o dva roky mladší - ovšem to už myslím nedělá rozdíl, při kterém by si takovouhle sebeprezentaci mohla dovolit z mládí a blbosti
Babiš není můj oblíbenec, to nevím kde jste na to přišla, mně jenom přijde legrační to "doufání" že to snad většině nepřijde OK, jako vo co de? Pro mě je nevkus něco, pro druhýho tamto a je mi jedno kolik kterých nás je. Růžička s tou svojí rajdou, to je nevkus a provolání typu "v mém okolí nikdo" atd...takový potleskuchtivý vyjadřování světonázoru bych řekla.
No vidíte a mně zase přijde laciné postovat třeba toho Růžičku s jeho explicitně tupou přítelkyní, než kritizovat Babiše s jeho nesmírnou popularitou.
No nejspíš se neshodneme, pro mě tímto tahle debata končí.
Ja o voze, vy o koze, kritizuje necht si kdo chce koho chce, ale ta potleskuchtivost a doufani ve vetsinu je afektovana stejne jako vase posledni veta.
Tak ono to asi nebude úplně o věku. A jestli ty nejsi jen příliš prudérní
.
tak možná je to nějaký trend, který jsem ještě nepochopila:-)) zatím jsem takovéhle "rozverné" a rádoby lechtivé fotky zaregistrovala pouze u mladých děvčat nebo u žen, které jejich tělo živí. ale možná jsem pozadu a měla by takovou mít každá moderní žena přes 40![]()
40 is the new 20! Se tesim!!:-)
že ti sem lípnu kačera!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí