VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 21:32

To je právě to, že tyto konktétní ženy nejsou "každá". Já netvrdila, že mě ta fotka nadchla, ale nevzbuzuje ve mně ani nijak negativní emoce. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 21:42

Hele mne se to libi, tady se napise (treba ja) ze je ta a ta vyzrana, tamta zas ma otyly kolena a ma to zahalit, ze me to urazi a hned to jede, jak nemusi bejt vsichni podle mejch predstav a co ze je vlastne normalni postava, ze se mam jit lecit, vsechno mozny, ale kdyz ja napisu, ze na veku snad nezalezi, vkus je individualni a proc jako ve40 nejukat z postele s nebesama, no proc ne, nakej vek simvas a hned je ze me Babisofil a ty mi vyhrozujes, tady uz svet asi neni v poradku?! :-)

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 21:43
Reakce na whiskas:

tak zrovna žena politika který si dělá vysoké ambice (premiér, prezident...?) fakt není každá, to je pravda. být to nějaká ta blogerka, taková ta starší s velkým břichem, co mi vždycky připadala kapku retardovaná ("populární" na mp, nevzpomenu si na jméno) pokrčím rameny a obratem to zapomenu. ale takhle

49376 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 21:45
Reakce na Mutziputzi:

vyděsila jsem tě! jsem potěšena

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 21:47

Ty to prostě moc prožíváš a nezapomeň, kdo jsou jeho voliči a pokud se to líbí, tak je vyhráno, ne? 

Ale myslím, že jsi se pozastavovala i nad polonahou Rihannou, přičemž myslím, že tělo bylo více než o.k. a vzhledem k její profesi a předpokladu, že šla na nějaký večírek, tak to zas tak šílené nebylo. 

Plavky a opalování nahoře bez je v pohodě? 

20970 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 21:49

Jezis na tu jsem uplne zapomnela, ta je bozi, jestli si nevzpomeneme ktera to byla, podle myho s ni bude brzo vedle headline rozhovor, tam to ted holky ctou :-D

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 22:28
Reakce na Mutziputzi:

Je snad jedno jestli to někomu přijde OK, případně kolika, neschvalujeme tady holokaust ale něčí zjev a stylizaci, případně právo na obojí dle libosti. Někdy mám dojem, že někteří se domnívají, že kritika Babiše, co hůř v tomto případě jeho rodiny z dotyčného dělá intelektuála a lepšího člověka, tedy resp. z vašeho vyjádření to přímo řve ;-)

Nedela, jen nekteri porad doufaji ve vyznam slova elita. Bohuzel je to dpis dorota machalova. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 07:17

že ti sem lípnu kačera!

Já jsem zkoušela kačera před zrcadlem ale asi to teda vůbec neumím, protože u toho vypadám jak dement. 

49376 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 09:07
Reakce na Bledule:

Já jsem zkoušela kačera před zrcadlem ale asi to teda vůbec neumím, protože u toho vypadám jak dement. 

tak to delas dobre!:-))

20970 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 09:25
Reakce na jinx:

Nedela, jen nekteri porad doufaji ve vyznam slova elita. Bohuzel je to dpis dorota machalova. 

Babišovou beru tak, že po postu pani premiérový neprahla, i jí věřím, že kdyby to bylo na ní, Babiš do politiky nešel, nemyslím, že má ambice tvořit elitu národa, se vkusem je holt občas na štíru, ale je to její věc. Pokub bysme odhlídly od toho, že je Babišová, objektivně i s tím vkusem na hraně patří s přehledem mezi ty líp oblíkaný u nás.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 09:55
Reakce na Mutziputzi:

Neprahla, ale to nic nemeni na tom, ze se tech krizich pohybuje. Smutne, ze nema mentalni kapacitu na to, aby to pochopila. Podle toho pak ta sebeprezentace vypada. Jenze, kde se to nekultivuje po generace...

20970 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 09:59
Reakce na jinx:

Obecně úplně souhlasim, ale Monika i kdyby ten post elity akceptovala a přizpůsobila se, Andrejovýmu PR a elektorátu to sedět nebude, jeho volič nechce elitu, volič andreje chce ženskou z lidu, "úplně jako ta moje" model

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 10:02
Reakce na Mutziputzi:

to ano, ale to uz se bavime v jine rovine nez, kde to zaclo a ja nebudu omlouvat nevkus jen proto, ze se to masam stejne nevkusnych lidi libi. Navic, jsem presvedcena, ze to vychazi primo z ni, ne primarne proto, ze zrovna toto oslovi volice.

20970 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 11:09
Reakce na jinx:

No právě, kritiku já naprosto uznávám, ale bez těch státotvornejch dovětků, je prostě nevkusná, stejně jako Máňa Růžičková a tím to hasne, z pár příspěvků tady jsem měla dojem, že kritikou vkusu Moniky vedou boj proti Andrejovi a komu se Monika líbí, toho je Babiš oblíbenec, jak jem se o sobě dozvěděla.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 11:31
Reakce na Mutziputzi:

já si teda nemyslim, že je to typ "ženská z lidu", myslim, že teda ani nekonvenuje většinovýmu vkusu, i když co to vlastně je, to těžko říct. Srovnání s Růžičkovou mi přijde přece jenom moc, až zas tak hrozná mi nepřijde. Spíš tak standardně, něco jako Monika Marešová a tenhle typ žen

20970 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 12:06
Reakce na Potrefenáhusa:

Ale jo, to byl příklad, Marešová je stejnej typ, to je fakt, to ale neřešim, spíš když někdo napíše, že Marešová je rozkydlá manda je to OK, maximálně se ozve někdo kdo mi vysvětlí, že jí je 40+ a má dvě děti a jiný priority než já, kdežto u Babišový je to hned politika.

20970 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 12:32

Jeremy Meeks, nejkrásnější vězeň, toho času model, vyměnil manželku za dědičku Topshopu, protože se mu na první pohled strašně zalíbila

20970 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 12:36

A tamtéž, karneval na Barbadosu i Rihanna s normálníma ženskýma křivkama, halelujá!

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 12:36
Reakce na Mutziputzi:

Mno, holt je vyjímkou, potvrzující pravidlo, že muži jsou častěji hloupí než slepí.

20970 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 12:39
Reakce na Sweet Potato:

Nebo je napřed, to tady někdo v souvislosti s vypasenou Rihannou psal, že tohle asi pude do módy ;-)