711990 no nez jsem to poslala, tak jsem se trochu zamyslela a zrovna mala husicka me napadla, ze ta se jako vymyka. ![]()
VIP zjevy
MP Meri s Bagarovou se vzdycky rozjede diskuze o jejim osklivym diteti....ja teda nerada kritizuju cizi deti, ale....tady musim
nikto nemôže za to, ako vyzerá, ale aj zo škaredého káčatka môže vyrásť krásna slečna. Tie hejty na jej IG boli minimálne necitlivé. Mne sa napr. osobne nepáčila Darina dcéra, ale nikdy by som môj názor neodprezentovala na IG, teraz, možno pomáhajú aj filtre, vyrástla do krásy. Veľmi pekné a sympatické dievčatko.
milacka já myslím, ze děti by se hejtovat neměly, druhá věc je, ze ty ženský je využívaj jako marketingovej nastroj, zrovna bagarova (i ta lela) celkem vydatně
ono to plati obecne, ale na ty deti bych to aplikovala vyhradne:
Když nemůžeš pochválit, tak mlč.
Jako resit vzhled deti..tady i na IG mi prijde ubohý, ona taky kazda nejen mistni matka neni zrovna miss...ikdyz ty IG s tim musi holt pocitat....ale pryc s tim...postatny je ze Dada pustila Fildu do loznice, bohuzel pikantnosti nevim, nejsem premiovy ctenar
Jako resit vzhled deti..tady i na IG mi prijde ubohý, ona taky kazda nejen mistni matka neni zrovna miss...ikdyz ty IG s tim musi holt pocitat....ale pryc s tim...postatny je ze Dada pustila Fildu do loznice, bohuzel pikantnosti nevim, nejsem premiovy ctenar
![]()
Zaplatíme si to premium kolektivně! Včera jsem tam chtěla taky něco číst.
Dámy, ale toto je zpráva vysoké důležitosti. Jason je volný..!! Jdu ladit formu. ![]()
stes No a já myslela, že Dáda celou dobu tvrdí, že ji (tu ložnici) prakticky nikdy neopustil!
Taky zjevně potřebuju premium!
Pavlena
já ti fandím
Pavlena já jsem ho teda nikdy moc neregistrovala, ale když tak na něj koukám, na kafe bych s ním klidně zašla, kdyby chtěl :) Držím palce, vem si příklad tadyhle z paní Adamcové, když se člověk trochu posnaží, hnedle je ruka v rukávě :)
Pavlena Ten se mi nelibi, nechávám ti ho! Já čekám kdy se Chris Martin rozejde s Dakotou, místo toho si koupili novej barák. Ale on za poslední dobu nějak přibral, musím se podívat na nějaká nová videa, zda s tím pohnul nebo si najít k sobě někoho adekvátního, mladšího a hezčího. Ale nějak nemůžu najít.
Pavlena mě se teda taky vůbec nelíbí, takový vágus
ale ani ten Chris není úplně můj šálek čaje.
Pavlena No jo, ty lepší roky ma už za sebou. Ale mně se líbí takovýhle polobledy slušnáci! Ale on i ty ženský si vybírá takový divný a o nicem, zapadla bych mu tam:-D
Evaeva No nebudeš jediná, prej byl panic snad do 22:-D.
Karja cože Dakota holka o ničem?
Karja cože Dakota holka o ničem?
že? Taková kočka, já bych snad brala radši Dakotu, než jeho ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.