Myslím, že Darince, která pořád něco někde vystrkuje, to připadá normální. Já bych jako matka už padala pod ten strom. Budu jako moje babička, pozor, koleno, pozor, výstřih, zapni se!
VIP zjevy
dynda Určitě má laťku někde jinde. (Mimochodem, už pár let zpátky pozoruju na našich holkách i mnohých kolem nich opačný trend)
Tak Anička už se od svých rodičů distancovala ...
Sweet Potato Jestli to je jedina fotka, kde se nexichti, tak to snad i chapu. Uvidime, jak to bude za par let, moje dite ma zatim na netu jen zaheslovany album pro pra(pra)rodice a tu jednu fotku s cepici pres oci, kde neni poznat, generickej novorozenec.
to prepisovani kusu slov, co se mi tu deje, me me teda pekne sejri!
Jos že? Ja som mala 14 pred 25 rokmi, ale teda asi by som úplne zapadla. Hole brucho, kratucke suknicky, dokonca som nosila sieťované tričko a pod tým iba podprdu... A nejak si nespomínam, že by to bol problém ani že by som chcela byť nasilu sexi, tuším sa tak v mojom veku obliekali baby bežne, akurát to nebolo kde prezentovať
Solathis To je sice pravda, ale ještě to podporovat? A zveřejňovat.
Toto viem ako tak stráviť (tiež som stará škola), ale neskutočne mi vadí, s čím však ja nič neurobím, pridávanie a zdieľanie vlastných nahých fotiek, ktoré si deti medzi sebou posielajú, bitky detí, šikana. DETI ! Z tohto mi je skutočne zle.
betsey mala som to rovnako ako ty, ale pred 45 rokmi![]()
Taky tak. V síti a křiklavé podprdě, na hlavě nagelovaný bodliny, oční linky až na spánky, Darinina dcera je na té fotce podle mých někdejších ohozů jak jeptiška!
V té souvislosti mi přijde zajímavý ještě tenhle článek.
Nevím, jestli tady tu knihu už někdo nezmiňoval.
ty jo, ja jsem takhle vubec nechodila, muj nejvic sexy odev byly kratasy a k tomu vesticka, ale tu jsem si spendikem pripinala k podprsence, aby mi nebylo videt pri predkloneni do vystrihu
a bylo mi tak 17/18
betsey taky jsem měla tričko z látky připomínající záclonu, černé a pod něj červenou podprsenku, k tomu lesklé červené bokovky, jo, to byly modely
akorát jsem se holt v tom nikam nefotila, pobouření jsem vzbudila maximálně tak u sousedů
Já jsem se za sebe strašně styděla, nic průhledného, s velkým výstřihem a kratší než nad kolena jsem nenosila. O ukazování břicha nemluvě. No a když teď vidím své fotky z puberty, říkám si, že jsem se viděla úplně zkresleně.
baltik Ty podprsenky pod siti jsem taky nenosila, ale v te dobe se nosily bokovky, dzinove mini, tricka se spagetovymi raminky. Tricka byla vetsinou kratka, k tomu vyrazne liceni. Jako vlastne zadna divocina to nebyla, ale clovek se chtel libit. Rozhodne jsem neresila, jestli mi nekouka podprda
.
baltik já to měla taky tak. Kraťasy i tílka na ramínka jsem nosila i ty bokovky, ale nechodila jsem sexy. Skoro jsem se nelíčila, žádné sexy pózy na fotkách, nic.
dzizisketa
moje maximum bylo upnuté triko a bokovky. Vlastně jsem nosila minisukni s červenýma silonkama! Ale až na gymplu.
Já jednu dobu (r.1985 asi) nosila kožené mrkváče, obitý opasek jak Jánošík, štykovanou halenku po prapratetě a rukavice s ustřiženými prsty, jednu černou, druhou bílou.
tjo, ja ksem poprve oblikla sukni nad kolena nekdy po tricitce, v puberte ani omylem. byla jsem presvedcena, ze mam strasny nohy a celkove jsem hnusna, takze jsem se snazila hlavne schovat
Sweet Potato a Mela jsi ofinu na patku? Dlouho aspon k brade? ![]()
Ja nosila vsechno cerne a pruhovane vlasy. Zelena, modra, cervene - tvorba kamaradka lihovyma fixama. Ze svetlych vlasu pak barva dolu moc nesla
viktorka_od splavu to js jsem taky byla presvedcena, ze mam hnusny nohy, ale kratke sukne jsem nosila, nosil to kazdy. K tomu nadkolenky.
Pak jsem teda presla na modu kratkych tilek a sirokych bokovych kapsacu ![]()
Lamicka joo kratky tilko a bokovy sirokansky kapsace. A kdyz mely treba kapsicku jeste dole na lytku! Ja nosila holy bricho porad. A nosili jsme si vsude fotak a spulili jsme se do objektivu, jen se to pak nevyvesovalo na internety, ale jen proto, ze zadny jeste nebyly. Ale teda nemalovala jsem se, jen jsem strasne moc chtela barevnou kratkou ofinu. Treba zelenou![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.