VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 08:31

Sweet Potato 

Myslím, že Darince, která pořád něco někde vystrkuje, to připadá normální. Já bych jako matka už padala pod ten strom.  Budu jako moje babička, pozor, koleno, pozor, výstřih, zapni se!

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 08:34

dynda Určitě má laťku někde jinde. (Mimochodem, už pár let zpátky pozoruju na našich holkách i mnohých kolem nich opačný trend)

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 08:35

Tak Anička už se od svých rodičů distancovala ...

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 08:44

Sweet Potato Jestli to je jedina fotka, kde se nexichti, tak to snad i chapu. Uvidime, jak to bude za par let, moje dite ma zatim na netu jen zaheslovany album pro pra(pra)rodice a tu jednu fotku s cepici pres oci, kde neni poznat, generickej novorozenec. 

to prepisovani kusu slov, co se mi tu deje, me me teda pekne sejri!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 08:51

Jos že? Ja som mala 14 pred 25 rokmi, ale teda asi by som úplne zapadla. Hole brucho, kratucke suknicky, dokonca som nosila sieťované tričko a pod tým iba podprdu... A nejak si nespomínam, že by to bol problém ani že by som chcela byť nasilu sexi, tuším sa tak v mojom veku obliekali baby bežne, akurát to nebolo kde prezentovať 

Online milacka
5881 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 09:46
Reakce na Sweet Potato:

Solathis To je sice pravda, ale ještě to podporovat? A zveřejňovat.

​Toto viem ako tak stráviť (tiež som stará škola), ale neskutočne mi vadí, s čím však ja nič neurobím, pridávanie a zdieľanie vlastných nahých fotiek, ktoré si deti medzi sebou posielajú, bitky detí, šikana. DETI ! Z tohto mi je skutočne zle. 

Online milacka
5881 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 09:47

betsey mala som to rovnako ako ty, ale pred 45 rokmi

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 10:44

betsey

Taky tak. V síti a křiklavé podprdě, na hlavě nagelovaný bodliny, oční linky až na spánky, Darinina dcera je na té fotce podle mých někdejších ohozů jak jeptiška!

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 10:47

V té souvislosti mi přijde zajímavý ještě tenhle článek.

Nevím, jestli tady tu knihu už někdo nezmiňoval. 

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 10:50

ty jo, ja jsem takhle vubec nechodila, muj nejvic sexy odev byly kratasy a k tomu vesticka, ale tu jsem si spendikem pripinala k podprsence, aby mi nebylo videt pri predkloneni do vystrihu 

a bylo mi tak 17/18

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 14. ledna 2022 10:52

betsey taky jsem měla tričko z látky připomínající záclonu, černé a pod něj červenou podprsenku, k tomu lesklé červené bokovky, jo, to byly modely akorát jsem se holt v tom nikam nefotila, pobouření jsem vzbudila maximálně tak u sousedů

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 10:54

baltik 

Já jsem se za sebe strašně styděla, nic průhledného, s velkým výstřihem a kratší než nad kolena jsem nenosila. O ukazování břicha nemluvě. No a když teď vidím své fotky z puberty, říkám si, že jsem se viděla úplně zkresleně.

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. ledna 2022 10:56

baltik Ty podprsenky pod siti jsem taky nenosila, ale v te dobe se nosily bokovky, dzinove mini, tricka se spagetovymi raminky. Tricka byla vetsinou kratka, k tomu vyrazne liceni. Jako vlastne zadna divocina to nebyla, ale clovek se chtel libit. Rozhodne jsem neresila, jestli mi nekouka podprda

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. ledna 2022 11:49

baltik já to měla taky tak. Kraťasy i tílka na ramínka jsem nosila i ty bokovky, ale nechodila jsem sexy. Skoro jsem se nelíčila, žádné sexy pózy na fotkách, nic.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 12:10

dzizisketa moje maximum bylo upnuté triko a bokovky. Vlastně jsem nosila minisukni s červenýma silonkama! Ale až na gymplu. 

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 12:35

Já jednu dobu (r.1985 asi) nosila kožené mrkváče, obitý opasek jak Jánošík, štykovanou halenku po prapratetě a rukavice s ustřiženými prsty, jednu černou, druhou bílou. 

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 12:45

tjo, ja ksem poprve oblikla sukni nad kolena nekdy po tricitce, v puberte ani omylem. byla jsem presvedcena, ze mam strasny nohy a celkove jsem hnusna, takze jsem se snazila hlavne schovat

Offline clothilde
2059 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 12:54

Sweet Potato a Mela jsi ofinu na patku? Dlouho aspon k brade?

Ja nosila vsechno cerne a pruhovane vlasy. Zelena, modra, cervene - tvorba kamaradka lihovyma fixama. Ze svetlych vlasu pak barva dolu moc nesla

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 12:56

viktorka_od splavu to js jsem taky byla presvedcena, ze mam hnusny nohy, ale kratke sukne jsem nosila, nosil to kazdy. K tomu nadkolenky. Pak jsem teda presla na modu kratkych tilek a sirokych bokovych kapsacu

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 13:21

Lamicka joo kratky tilko a bokovy sirokansky kapsace. A kdyz mely treba kapsicku jeste dole na lytku! Ja nosila holy bricho porad. A nosili jsme si vsude fotak a spulili jsme se do objektivu, jen se to pak nevyvesovalo na internety, ale jen proto, ze zadny jeste nebyly. Ale teda nemalovala jsem se, jen jsem strasne moc chtela barevnou kratkou ofinu. Treba zelenou