Tak Betty Tak pro Chrise určitě!
nonemy A tak myslíš že bych se mu líbila? A má kapelu? Nějak jako známou celosvětové třeba:-D
Karja Jasně, že by ses mu líbila! :) No, já o něm ještě moc nevím, zatím jen to, že je voják z povolání, je ženatý a má děti :) Tak já se ho příště na tu kapelu zeptám (a jestli bude mít, tak si ho nechám pro sebe :D)
nonemy Hmm tak to není můj typ, jako ty děti či žena mi nevadej, ale na vojaky nejsem.
Pavlena ale to je škoda, oni boli taký milý pár a ako dlho! Na mňa je síce už moc "veľký" ale páči sa mi, je to sympaťák.
stes No a já myslela, že Dáda celou dobu tvrdí, že ji (tu ložnici) prakticky nikdy neopustil!
Taky zjevně potřebuju premium!
Děvčata, nahlaste, co chcete číst, a já vám to sem nahážu![]()
Pavlena Ten se mi nelibi, nechávám ti ho! Já čekám kdy se Chris Martin rozejde s Dakotou, místo toho si koupili novej barák. Ale on za poslední dobu nějak přibral, musím se podívat na nějaká nová videa, zda s tím pohnul nebo si najít k sobě někoho adekvátního, mladšího a hezčího. Ale nějak nemůžu najít.
já myslela, že je to Dakota Fanning, protože jinou Dakotu neznám (tedy teď už vím, že je to jiná Dakota)
Fakirka
já snad ani radši ne...jsem po o a nechci si pocuchat zažívání
Magráta no ale Dakota Fanning v Alienistovi![]()
Že se tedy vracím k Dádě. Mluvila včera v bulváru a nezdála se mi úplně OK. Snad připitá?
Mirka JJ, první ligu, prý. Švagrová s nimi jezdívala na incentiv (snad sponzorovali FC Amforu) a teda vozila homů historky... Oba celý den totálně zlití (Dáda víc), pořvávali vulgarity na sebe i ostatní, skorosex u společného stolu, bazénu, kdekoli, podroušené žárlivé scény i veřejné nabídky k sexu ve čtyřech... Mazec no. Můj názor je, že jsou oba strašný prasata, pardon.
andulka01 ani se tomu nedivím... to je hrozná dvojka. Je mi líto jejich dětí teda.
Pavlena oooo, Jason... chlap presne podľa môjho gusta
Ale nechám ti ho, teraz nemám energiu na žiadneho chlapa, jedine, ze by chcel uspat deti ![]()
andulka01 Já to nějak tušila už dávno u něho, ale žena, která pracuje s dětmi, no ...
.
notna já si nemyslím, že to těm jejich dětem přijde normální, myslím, že vidí, jak je to trapné, co jejich rodiče dělají
Ke vzhledu dětí se nevyjadřuju, ale matkám chybí soudnost a objektivita.
Nikdy bych tedy na něčí ig nic o vzhledu dítěte nenapsala, zato klidně řeknu matce za pultem, ať si to dítě v afektu uklidní, že jsou všude kolem skleněný vázy. No jak píšu, chybí jim soudnost.
Torrah Nevím, ale žijí v tom, mají jejich výchovu. Pochybuji, že vidí své rodiče jako my.
notna Možná je vidí ještě hůř.
Karja Možná jo. Ale oni jsou někdy focení i společné na nějaké akci, ne? Nebo si to pletu? To bych řekla, že to asi na nějaký stud za rodiče nevypadá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.