Ty kozačky možná ani nejsou shrnovací, to jen si je Alča nemůže vytáhnout vejš ![]()
VIP zjevy
barbucha kdyby v tom nebyla jak uzená rolka, tak by se mi to líbilo. Barevně dokonce dost.
Kozačky mi taky připadají na poněkud subtilnejsi lýtka.
Ale tak zas drží styl, že.. ![]()
barbucha Nechápu tuhle její oblibu "oblézlých" věcí.
Já nechápu, co ji pudí k tomu, nosit věčně ty obepnutý šaty z látky, co povolí (a navíc zjevně bez velmi žádoucího stahovacího body). Sama bych dopadla asi stejně
kdybych se odvážila do podobnejch modelů... ale právě proto se jim vyhejbám jak čert kříži. To nemá doma zrcadlo nebo co?!
Na její obranu, toto není zrovna šťastná póza. Tam se asi vyvali i to, co by při vzpřímené poloze zůstalo v normě.
Stahovací prádlo by udělalo dobrou službu.
barbucha satky maji moc peknou barvu. Jinak pani Alena je v nich jako tulen v sitovce.
Jak rikas, vhodne zvolene stahovaci pradlo by jeji outfit vyrazne vylepsilo
barbucha Já to chápu, ony ty šaty z elastickýho úpletu jsou pohodlný, nikde se při sezení nezařezávaj, nikde netísněj, vlezeš se do stejné velikosti i když přibereš pár kilo, ...akorát je v nich teda vidět každej jeden kožní záhyb, no.
Isca tak šaty do áčka jsou taky pohodlný, nezařezávaj se, snesou pár kg navíc... a nevypadáš v nich jak bachratá housenka! nechápu, že to Alenka ještě neobjevila a furt se cpe do jitrnicovýho střívka
Hanka H Vrahu! ![]()
Tak Alena ví, jak v šatech vypadá ![]()

barbucha Já vím, ale to není přece dostatečně ŽENSKÝ![]()

Spoznávate ju, zomrel jej mladučký syn![]()
Musí to být hrozné. Já myslím, že ona má už dlouho dost psychických problémů, teď ještě tohle, bude zázrak, když to ustojí. Je mi z toho úplně úzko.
dynda veď práve, sama sa lieči a nič horšie sa matke nemôže stať.
dynda
myslím, že se hned druhý den nechala hospitalizovat na psychiatrii. Musí to být naprosto šílené.
milacka Evaeva taky mi úplně zatrnulo, když jsem to prvně četla. To je tak strašný. A právě, problémy má už dlouho, tohle ustát bude těžký. Tak snad jí podrží aspoň to, že má ještě další děti, že kvůli nim to dá. Ale nemohla jsem jí ten minulý týden dostat z hlavy. Taky proto, že její písničky miluju. A jak to byla kdysi krásná ženská, ty oči. Přála bych jí lepší osud.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.