clothilde Kdepak, o té jsem si se svýma brýlema mohla nechat leda zdát.
VIP zjevy
711990 hlavne to holy bricho muselo byt strasne nepohodlny a neprijemny
mladi no![]()
Sweet Potato To o opačném trendu současné mládeže jsem taky chtěla napsat! :-)
Lamicka 711990 krátký tílko a široký kapsáče!!
akorát babička to nesměla vidět...
Taky jsem nosila nemožně krátký minisukně, dokonce jsem na gymplu obsadila 2. místo v (neoficiální) soutěži o nejkratší sukni
A jednou jsem si obarvila kus vlasů na modro
šminkama jsem spíš šetřila, ono se to moc neslučovalo s plaveckým tréninkem.
V zimě jsem k těm minisukním nosila tátovy svetry, které teda byly opravdu "oversized", ale jako kontrast dobrý, řekla bych ![]()
Lamicka široké bokové kapsáče a přiléhavé krátké tílko! Ale já teda byla celkem hubená a břicho jsme nechávala kouknout tak cenťák, dva, takže si doteď myslím, že to úplně blbý nebylo. Ostatně široký low waist kapsáče miluju dodnes, shame on me, ale jsou děsně praktický.
andulka01 ono to asi nebylo blby, mne se ta moda celkem libila
moje kamaradka mela bile kapsace ze zary, hrozne jsem ji je zavidela ![]()
Mohučanka ja myslim, ze jsme se moc nemalovaly, jako ono toho tehdy taky moc nebylo. Mela jsem cernou tuzku a rasenku miss sporty, pak nejaky makeup, labello nebo mozna i lesk na rty, s tim jsem si vystacila a myslim, ze to spoluzacky mely podobne.
Garfie Jo, asi jo. Já ty kapsáče mám světle khaki s maskáčovým vzorem a než jsem fakt potloustla, nosila jsem je aspoň na vandry. A mám je uložený doteď, jakože co kdyby. Ale už samozřejmě ne s krátkým tílkem ![]()
Tak já tak nosila kapsáče a krátký tílko,dokonce jsem měla oblíbenou kapsáčovou sukni ![]()

EDITH4B dobra fotka :) mela jsem podobne bryle. Doted je mam hozene v aute, kdybych si bryle zapomnela.
Lamicka dík no
Ty brýle taky ještě někde mám...
EDITH4B tak moje kapsáče (nosila jsem je normálně, ne jen na výlety) a ten šátek mám, protože jsem se brutálně spálila na motorce. Od té doby používám krémy s SPF.![]()

Lamicka měla jsem dost podobný smetanový
Tak Betty děkujeme :)
EDITH4B Jj já měla takový kapsacovy manzestraky, ale já byla tehdy teenager, to jsem se musela spoléhat na rodiče a maloměsto, to bylo špatný, člověk se vůbec nemohl nějak seberealizovat!
Karja no jo,to já už tady na tý fotce měla roční dceru, nákupy hader jsem si řešila sama ...
Tak Betty dík![]()
Naše Alenka ![]()

barbucha
Fascinuje mě její šatník - za každou cenu má na sobě něco, co nechá vyniknout každičké křivce jejího těla. Veškeré modely vypadají tak nějak retro..... včetně semišových shrnovacích kozaček - kdy že se to nosilo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.