rozarka tak hlavně ty šaty, vršek je mimořádně neslušivej a ta objemná sukně to darazila. Postavu má dobrou .
VIP zjevy
Tak Betty já na ní taky koukala. Ten výstřih ji fakt dobrou službu nedělá, nějak nechápu proč je nutný se takhle prsit. A vlasy by chtěly nejakej účes. Kdyby šaty měly pricetnej vršek a ucesala se, tak by ji to mohlo slušet.
Kora Kdyby byla tma a trochu padala mlha... a stala po kolena ve vode... a kdyby mela neco na hlave... a clovek se koukal vlevo... tak by se mohlo zdat, ze tamhle nekde vpravo jde docela pekna zenska! ![]()
Tak Betty Hihihi, hlavně všimli jste si toho popisku u fotky Lilie? Prý ,,přišla s kamarádkou manžel Karel Janeček trénoval skoky padákem:-D.,, No z něj už mají prdel taky už asi všude.
Kokoska Werichův Čochtan, na tom jsem vyrostla.
Kan no, tak nejak priblizne, doslova si to nepamatuju :)
Tak Betty Lilia měla vzadu na šatech obří QR kód, nevím, jestli funkční (Tečka? Prodej jejích kurzů?)
Beranka Prej kod byl funkcni a vybirala na pilulku po pro znasilnene Ukrajinky.
Kokoska Na hlavě...třeba hrušku...
![]()
Sweet Potato U nás verzi: a na hlavě krajíc, nebo švába... Čochtan je nejvíc ![]()
Sweet Potato nebyla to nůše? Nebo koš? ![]()
Kokoska Nalili mu do ucha jed. Nebo med? Já nevim, já to čet v originále. ![]()
Sweet Potato to jsou zase titulky
Sweet Potato no možná postavou - ale teda obličej ve mně důvěru v její salon nevzbuzuje ![]()
Sweet Potato asi postavou. To čelo mě trochu děsí. Ale nejhorší je ten kabátek po dcerce.
Sweet Potato Pavlínu mám ráda, je mi sympatcká a od přečtení knížky Případ Pavlína snad o kousek víc.
Sweet Potato ani já ne, chudák dvacítka. O postavě nemluvím, tu má asi dobrou, vysoká a štíhlá. Ale to se ví a vidí. Ovšem ten přešívací salon se nemá čím chlubit
Sweet Potato Pavlínu mám ráda, je mi sympatcká a od přečtení knížky Případ Pavlína snad o kousek víc.
Kniha Případ Pavlína je ale o Pavlíně Pořízkové.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje