Kan to ale asi myslíš Paulinu Porizkovou.
VIP zjevy
Sweet Potato taky ti připadá, že začíná připomínat nicole kidman?
Sweet Potato na 50 dobry, ale prave ze na 50. Na 20 to neukeca ani omylem.
Sweet Potato tohle je proste blby. Ona mi prisla vzdy ultimatne krasna (a nejen me, ale asi vetsine vesmiru) a to proste cloveka zmeni a blbe se s tim starne. Treba, jako kdyz muz udela raketovou karieru a moc, vliv, prachy taky napachaji nenapravidelne skody, akorat to neni videt na prvni pohled. A navic moc, vliv, prachy lze zakonzervovat na trochu dyl.
Konec filozofickeho okenka. ![]()
Josela Jo, sorry. A dík.
Pavlena mi tyhle hodnoceni (ne vylozene od tebe, spis jsi me inspirovala) starnoucich krasnych zen prijdou nefer a kruty. protoze ten tlak spolecnosti na vzhled zen je porad velkej, u starsi generace jeste vic. ja se vubec neodvazuju soudit zeny, ktere to proste nevybalancovaly a nezvladly zestarnout nejak normalne.
kolikrat cumim i tady, jak tu ctu nektery soudy (petatricetileta s sedyma vlasama ze vypada na padesat apod), i tady je videt, ze mame jako spolecnost uplne pokriveny vnimani starnuti. a tech nekolik byvalych modelek s perfektni postanou a sedyma vlasama jsou spis vyjimky potvrzujici pravidlo, nez ze by znacily nejakou celospolecenskou zmenu.
Hodnotit vzhled známých osobností je lákavé - ony se totiž jaksi nemůžou vyjádřit k tomu našemu
. Nedávno tu schytala čočku SJP - proč vypadá tak, jak vypadá, teď Pavlína Němcová - a vlastně také nevypadá dle představ.
To, že šedivé vlasy v určitém věku prostě nositelce přidávají lety, nepovažuji ovšem za společensky pokřivené vnímání stárnutí. To je odraz toho, že v tom určitém věku prostě většina žen ještě šedivé vlasy nemá. Každopádně je to její volba, kritika není nutná, ale konstatovat lze.
Pokud je dítě o hlavu vyšší než jeho vrstevníci, také prostě vypadá starší - v tomto případě to v sobě nemá onen kritický nádech, ale podstata je stejná.
Lilly_Ku ja ti rozumim a souhlasim, jen jsem ji vlastne obhajovala, ze s timhle, co mela, se sakra blbe starne. A navic mi to na postovanych fotkach nerisla az tak velka katastrofa.
Ilona Csakova v TV JOJ. Joj! ![]()

Kokoska Tý jo, trochu Dáda Patrasová.
stes Maj to těžký - a nemůžou nám to vrátit!![]()
Citrochnap no ![]()
Kan treba (je) sijou ve stejnym salonu.
Kan nevěřila bych že to kdy napíšu, ale Patrasová snad vypada i líp!
Karja to he ale fakt hrozny zjisteni.
Kokoska Hele, a jsi si jistá, že to není z Tvoje tvář má známý hlas?!![]()
Hanka H
jakoze Dady?...jinak tedy krom vizáže musim s prominutim napsat, ze je uplne blba, ty jeji kecy ke covidu...
stes Podoby je nepřehlédnutelná, její moudra nelze brát vážně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje