stes Vlasy mi asi nijak nevadí, ale nesedí mi u ní ty krátké šaty. Nebo možná kombinace šaty boty
Nevím, prostě mi to přijde divné.
VIP zjevy
stes naopak, malo vlasu a tmavej odstin je vzdycky pruser
a postarsuje? Nevim kolik ji je, 50? Prijde mi, ze vypada dobre. Saty se mi teda nelibej, resp. divna delka
moora to nerozporuju. Ale proste se mi ta barva nelibi. Muj nazor
stes Munzarouvou jsem snad ještě nikdy neviděla dobře oblecenou. Ona je příšerná nevkusačka.
Zamaskovat příčetně vysoké čelo je vždycky boj, dobře to znám. Když ho přiznáte, tak vás furt někdo kritizuje a říká, že by vám to slušelo s ofinou. Vy to víte sami moc dobře.
Chce to hlavně dobrého kadeřníka, který umí stříhat ofiny/patky. Nejhorší je nahnat si do čela 4 prameny a ještě je natočit přes kartáč, jako to má vždycky Munzarová.
V Na lovu je Pisarovicova. Dost vytazena a botoxu se asi nevyhyba.
Candance tak jsem se podívala a takové hodnocení bych jí nedala, podle me vypadá výborně a přirozeně. Jestli má botox, tak s citem.
Tulipe ja ji dlouho nevidela a pro me to byl sok
Nahodou Munzarova se mi poprve v zivote zda, ze ji to slusi. Outfit pekelenej jako vzdy.![]()
Daniela dobra.![]()
No jo no. Vlasy po mamince, podoba po tatínkovi... z toho Marilyn Monroe neuděláš
A ten bílej krajkovej model je vůbec smutnej příběh, taková laciná venkovská paráda ![]()
Munzarová se snaží maskovat vysoké čelo, ale tímhle účesem ho naopak ještě zvýrazňuje. Ty černé šaty jsou na její poměry ještě hodně slušivá záležitost.
Mně by bylo všechno jedno, kdyby byla dobrá herečka.
Mirka Ja vubec nevim, kde hraje, ale hezky nadabovala rybicku Dory![]()
Luna A to se počítá.
Kynychová nikdy nezklame, Český ples

Lilia taky ne

Tak Betty Kynychová mě fascinuje, cvičitelka, navíc s nějakou úpravou a stejně to není ono.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje