Sweet Potato nešil to spíš na Míru, podle placatosti toho vršku?
VIP zjevy
Kokoska kteryho Miru?
stes slovní hříčka, ne?
stes na Miru Bosaka.![]()
stes no pro mě trapný rodiče důvod k zavržení nejsou, to je potřeba víc. Byl by to důvod k omezení kontaktu, to jo.
Kokoska Evidentně.
Evaeva v mejch ocich je tam toho mnohem vic, trapnost bych vyresila omezenim styku v mistech,ktera jsou pro trapnost dělaná. Ale to co onu delaji, to je trapny az na dalsim miste.
stes víc vícnamů ![]()
Trocha představivosti nikdy neuškodí. Je to lepší než strčit si prst do krku kolikrát ![]()
Hele ten CM, ten mi vrtá hlavou, jak moh dosáhnout takový obliby. Na mě upřít ty příšerný vodový bulvy, tak se už do smrti neusměju. Horší jak Pavel Kříž, a to je co říct! ![]()
barbucha jojo...Kříž ma proti němu pohled tvrdej jako skala.
barbucha Mne teda Murphy pripomina takove ty androgynni modelky.
Tak do ankety Murphy mě strašně štval v Anthropoidu, ale v Peaky Blinders... No nůši řízků bych mu přinesla... ![]()
![]()
Kokoska Míra.![]()
Sweet Potato Ajaja, opravdu Poner? Já je sleduju a tohle se mi teda nelíbí, umí to lépe.
barbucha Pavel Kříž![]()
No!! ![]()
barbucha K tomu CM. Tady to hezky analyzují, proč je pro někoho tak atraktivní :-) Video
A hned v dalším díle je Mads Mikkelsen :-)
Pavlena Já s tebou naprosto souzním. Taky mi přišel divný, ale v Peaky Blinders se nějak vyloupl. Já si myslím, že za to můžou ty vlasy...se mi nelíbí, jak je měl delší a na pěšinku uprostřed. A navíc ten hlas....tu scénu z první série, kdy mu Grace chce zpívat a ptá se ho "happy or sad" tu jsem viděla....no....několikrát :-) Happy or Sad
LadyMary tyjo, ten youtube odkaz..! To je věda ta krása! Jsem z toho dostala depresi. ![]()
Pavlena hele u tehle videi si vzdycky musim rikat, že muz holt projevuje lasku jinak![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje