madluša Cyril a Metoděj. ![]()
VIP zjevy
madluša Cillian Murphy, herec.
stes díky, stejně tomu nerozumím, ale asi to nevadí ????
Garfie Mně teda přišlo strašně strašný, když Dáda v médiích vykládala, jak Felix svým chováním zavinil Aniččinu nemoc. A den na to už mu veřejně odpustila a brala ho ke stolu i do lože.
Sweet Potato No, myslím, že si zrovna oni fakt nemaj co vyčítat. Ble.
Sweet Potato Jo vidíš, na to už jsem milosrdně zapomněla, to bylo dost přes čáru. Ale na druhou stranu to pořád není nic proti Aničce, víš jak to myslím. I když ona má asi blíž k otci, přijde mi to tak z různých jejích vyjádření.
Garfie Proti ní ne, ale myslím, že ji to sotva mohlo nechat chladnou.
Sweet Potato já myslím, že by ocenila, kdyby se chovali jinak. V té třinácté komnatě říkala, že jednu dobu jí matka používala jako předmět podnikání. Ona tu nemoc trochu přisuzuje všem těm stresům z vystoupení a ze vztahů rodičů.
Evaeva Mně je té Aničky hrozně líto, přijde mi jako citlivá holka a určitě to na ní zanechalo stopu. Jinak mi přijde moc fajn. A četla jsem nějaký společný rozhovor s ní a s bráchou a úplně z toho zářilo, jak jsou si blízcí, tak to je moc dobře, takový štít proti rodičům.
Garfie ano, vidím to stejně. Ona o tom mluvila i v té třinácté komnatě, že brácha je jí nejbližší člověk. On je o dost starší, takže to nebude úplně klasický sourozenecký vztah, bych řekla.
Evaeva Možná má on takovou přirozenou potřebu ji chránit. To je moc hezké. ![]()
Garfie ano je.
CM se mi nelíbí, ba právě naopak... a velectěný Slováčkovy považuju za vrcholně trapný a nechutný. Jak se znám, pro mě by bylo rázem po rodinnejch nedělních obědech s takovejma rodičema... bála bych se, že si ten slovutnej kanec rozepne kalhoty a na místě se mi vrhne na rozverně pištící nalitou matku... a svíčková stydne...
barbuchaTy mi rozumis![]()
Jak s CM, tak s S. Jen sis mohla odpustit tu rozvernou nalitou Dagmaru, nuti mě to do predstavivosti![]()

Sweet Potato já myslím, že by ocenila, kdyby se chovali jinak. V té třinácté komnatě říkala, že jednu dobu jí matka používala jako předmět podnikání. Ona tu nemoc trochu přisuzuje všem těm stresům z vystoupení a ze vztahů rodičů.
No a to jsi jasne popsala proc dát sbohem a šáteček. Jako kdyby nestacily samotny traparny vyvolavajici stres a stud, tady doslo na vyssi level, nemoc.
Nevím už zas, jak se ta modelína jmenuje, ale Poner jí to prý ušil nádherně a na míru.

Sweet Potato to jsem videla vcera a AU, AU, AU a jeste je to strasne vošlivy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje