Karja ja mam pocit, ze ona chce ukazat, ze neni nutnost oblekat se tak, aby to bylo lichotive, aby to zakrylo nedostatky atd., ze si proste oblece, co se ji libi, bez ohledu na postavu
VIP zjevy
baltik Myslím, že u Dědka říkala něco v tom smyslu, že ji je jedno co si kdo myslí o její váze/oblékání. Taková holka v pohodě, srovnaná sama se sebou.
Kan no jestli to má tak nastavený, tak klobouk dolu. Musím asi závidět. Když já se chci líbit, tedy v rámci možností.
baltik No já si myslím, že má prostě hodně zvláštní vkus.
Tady ji to hodně slušelo

notna a co teprve postava do Y. Siroky ramena a obvod hrudniku 80cm i ve stavu nejvetsi vychrtlosti, jinak 85cm. Na tom sice prumerne velky prsa, ale v te kombinaci je celkovy dojem proste obryne krizena s kojnou.
crazydaisy To je taky blbý.
crazydaisy 80 cm obvod podprsenky nebo fakt přes prsa? To první mi přijde úplně normální a to druhé hodně málo. Mám přes prsa 110 cm a podprdu 80-85, jak kterou. Tak hodně blbé říkáte, no co už, zastřelit se nepůjdu.
Mirka obvod hrudniku tj podprsenky + k tomu ty siroky ramena a to je ten problem. Kdyz k tomu obvodu mas normalni nebo uzky ramena, tak neni co resit.
crazydaisy nemám úzká ramena. A nemám ani pas, ani hubené nohy. Prostě je mě víc.
Mirka no vidis, tak jsi v pohode![]()
crazydaisy Zarazila mě ta formulace, s takovou bych asi neměla vylézat z baráku a cca 1/4 populace taky ne.
Mirka tsts, i obryne maji pravo na zivot![]()
ja v tom nic zavadnyho nevidim, ale ten dojem proste takovy muze byt- ex svagrova je takovy typ "plavkyne" vzdycky si vzpomenu jak ji jednou daval jeji manzel me za priklad, ze jsem hezky stihla - ona mela v te dobe 60cm v pase (coz ja mela tak v pate tride naposled), ale mohutna ramena+prsa
viktorka_od splavu mě to fakt dost štve, do kategorie "obryně" mě hodila ta zlehčovaná ŠŽ a další "neviditelné" choroby. Bývala jsem hubená, ale nikdy ne drobná. Po letech už jsem rezignovala, snažím se nepřibírat a být jakž takž ve formě. Co mi taky zbývá jiného?
edit - a když jdu za středoškolačkama od vlaku, pf jsem štíhlá kočka
.
Mirka hehe, mam to stejne. Byvala jsem typicka hruska, i pas jsem mivala, horni velikost o cislo mensi nez spodni. Ted jsem hruskojabko, pas zmizel a horni velikost se srovnala se spodni. Bohuzel obe o neco narostly.
Sweet Potato mi to přijde strašný oboje..jak ti dva, tak i ten výblitek...![]()
Sweet Potato Ja soucitim s tema jejich detma, fakt si rodice nevyberes.
Myslela jsem, že Felixova slova ohledně intimních záležitostí mezi ním a jeho ženou, která jsem četla ráno - "už na dvířka ťukat nemusím, už jsem za nimi" - dnes nic nepřekoná, ale očividně lze tu laťku ještě posouvat níž a níž...
euridike No fujtajbl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje