bram no právě, obojí jsou hezká jména, ale nemusí jich chudák dítě mít šest.
Já si představuju, jak, chudak, vyplňuje nějaké formuláře na úřadech a snaží se těch hafo jmen nacpat do těch pidi kolonek ![]()
bram no právě, obojí jsou hezká jména, ale nemusí jich chudák dítě mít šest.
Já si představuju, jak, chudak, vyplňuje nějaké formuláře na úřadech a snaží se těch hafo jmen nacpat do těch pidi kolonek ![]()
Je to množství jmen pro dítě u nás v současný době nějak limitovaný? Do rodnýho listu max. dvě?
Jinak neobvyklý jméno ok /když to není Mercedes Krásná/, dvě neobvyklá ve spojení s českým příjmením, tam už si rodiče asi musej připadat hodně výjimečný:)
Já si myslím, že se oba prostě pominuli a za každou cenu, na úkor kluka, chtějí vyčnívat. To dítě bude chudák, na ZŠ mu to děti dají sežrat, ikdyž už cizí jména jsou rozšířená. Mně zajímá, jak mu budou říkat![]()
Nathaniel Adam Salvatore Krásný Bureš
stes Myslím, že bude používat jenom jedno a jako Tristan bude mezi dětma v pohodě. Dcera má kamaráda Rafaela, říkají mu Rafík a divný jí to nepřipadá.
stes myslím, že dneska se mu fakt nikdo smát kvůli jménu nebude. Děti se jmenují fakt roztodivně.
stes Já jsem teď viděla seznam dvou tříd na střední, kam nastupuje syn. Moc těch běžných jmen tam není. Kluků mají málo, tak tam nic zvláštního, ale holky Jacqueline, Salome, Mona a Karol (holka). Tak já myslím, že dnešním dětem to už nijak zvláštní nepřijde.
Sweet Potato nene, ty znáš Původního Bureše? To je naše každoletní must-see na festivalu v Chřešťovicích, což bylo zrovna tuto sobotu :)
Fakirka já jsem si zas představila toho školáčka na prvním stupni, jak s vyplazeným jazykem nadepisuje všechny sešity :)
Podle mě je dost problematické každé jméno, které musí nositel hláskovat. Povedlo se mi to omylem u mladší ![]()
Já si myslím, že se oba prostě pominuli a za každou cenu, na úkor kluka, chtějí vyčnívat. To dítě bude chudák, na ZŠ mu to děti dají sežrat, ikdyž už cizí jména jsou rozšířená. Mně zajímá, jak mu budou říkat
Posmívat se mu budou děti, které mají takovou výchovu.
bram Dcera měla v 1. třídě sešity podepsané stejně jako výkres ve školce. To bych jako problém neviděla.
notnaNebo mu může zavařit učitel, který si ty dvě jména bude v oslovení patřičně užívat. Prostě někdo "dospělej".
notnaNebo mu může zavařit učitel, který si ty dvě jména bude v oslovení patřičně užívat. Prostě někdo "dospělej".
Učitel. Tak to snad ne!
Já mám asi malou fantazii, když tady čtu ty scénáře...
Já si vždycky představuju, jak má takový dospělý Nathaniel Adam Salvatore Krásný Bureš na hlavě rádiovku a jezdí s hovnocucem
My jsme třeba na střední měli učitele, který ty 4 roky přechyloval kamarádce, která měla cizí, nepřechýlené příjmení. Ujelo mu to někdy ve čtvrťáku, jenom párkrát, že ji oslovil tak, jak měla v dokladech. Jinak byl moc fajn, myslím, že i s tou konkrétní holkou vycházeli dobře. Lidi maj různý choutky.
notnaJá takovou zkušenost u svých dětí nemám, ale aspoň z vyprávění je mi jasný, že učitelé jsou různý, stejně jako doktoři...
continuity Ja mam cizi prijmeni a kdybych vybirala petikorunu za kazdy hlaskovani, ze tech 35 let bych mela pomalu na vilu na Orechovce. Moje mama rackuje, tak me prosila, at detem nedavam jmeno s R, ja i bracha samozrejme R v krestnim jmenu mame :-D.
Já si vždycky představuju, jak má takový dospělý Nathaniel Adam Salvatore Krásný Bureš na hlavě rádiovku a jezdí s hovnocucem
![]()
continuity omylem![]()
bram Sweet Potato Původní Bureš s Fumasem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.