crazydaisy kristepane!
VIP zjevy
crazydaisy Necelých 16 a F.R.Čech?
Ani s vanou plnou řízků!
Bledule hodne velkej hlad+nuse rizku+ringo cech=umru hladem![]()
Bledule no právě!!! A teda nebyl jediný, ale asi ten nejhorší. Já jsem nechápala, když s Frantou kdysi chodila Markéta Krbušková (Muchová) a to byl mezi nima rozdíl asi jen 15let. Prostě dovolit, aby se něco takovýho vůbec přiblížilo k mýmu dítěti
.
Žilková, to je něco neskutečného. Chýpu, že je zhrzená, ale má to zapotřebí? Je mi té Korduly dost líto.
brrr Jako na jednu stranu...Trochu mě hřeje pocit, že nejsu největší magor v republice.![]()
![]()
Luna :-D:-D:-D.
crazydaisy Ble...
O Žilkové jsem si (kdysi dávno) myslela, že je větší formát!
stes za necelých 20 rokov mojej pedagogickej praxe (
) si dovolím povedať, že deti sa nevysmievaju, ani nedávajú nič vyzrat kvôli menu. Môj syn ma v škôlke tiež všelijaké mená, preňho bežne, proste sa tak chlapček/dievča volá, akurát starým rodičom to znie divne.
letfenixa
Souhlasím, taky myslím, že s podivnými jmény máme problém jen my dospělí.
letfenixa Z vlastní zkušenosti, do školky se mnou chodil Omar a John. A v té době to bylo hodně neobvyklé a všichni to brali úplně normálně.
Jen teda Omar mi vyhrožoval, že když s ním nebudu chodit ve dvojici na vycházky, podpali nám barák.
Neskončil úplně dobře v dospělosti.
Raduza Omar měl má tu kariéru našlápnuto už ve skolce, koukam!
Včera jsem viděla kus toho vip magazínu na prime, okolo 20:00 a co předvádí ta Žilková, to je neskutečný, neskutečný
normálně by ta osoba měla někam zalezt a zařídit si odbornou pomoc. Musi být šílené vyrůstat s takovouhle matkou. To, ze tam hemzala úplne kraviny o tom soudu už je věc vedlejší, ale taky staly za to.
crazydaisy S kýýýým??? Jaj, rodina se pomátla.
Sweet Potato To je neuvěřitelný, hlavně to, jak se opírá do jeho starších dětí.
Sweet Potato Garfie tak on ji jasne da najevo, ze ji nemiluje a nechce s ni byt, propira se jeho novy vztah, a ona je desne prekvapena, ze on chce rozvod?
Raduza Se mnou chodil do školy Farid a taky nedopadl dobře, i když asi nikdy nikomu nevyhrožoval. Ale zase co nám dělala jeho matka, učitelka na prvním stupni, na to nikdy v životě nezapomenu a mám zato, že karma je zdarma.
Kokoska no celý ten článek je![]()
Garfie já teda ne, ale nemyslela jsem si, že je až tak ubohá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY