VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 08:56

No, to su celá já a moje osobní Jarní výzva!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 10:12
Reakce na Jiná Realita:

fascinuje mě jednota postoje všech k zásnubám plíškové a hrdličky 

To mně přijde, že se k sobě hodí, jaký jsou názory? Naivka a zlatokop?

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 11:16

Cosácký šaty holt nejsou pro každýho 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 11:36
Reakce na barbucha:

Chtělo by to vyžehlit, ale jinak se mi to docela líbí, zvlášť když vezmu v úvahu její obvyklý modely.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 11:49
Reakce na Zina:

Modely má fakt většinou děsný. Ale v těch šatech vypadá jak Halina Pawlowská  a ty boty a taška se k nim vůbec nehoděj  Měli je i v černý, to bych řekla že by jí bejvaly sedly líp.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 12:10
Reakce na Mutziputzi:

hlavně sázky na to, jak dlouho bude hrdličkovi trvat, než najde novou životní (bohatší) lásku.

20970 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 12:19
Reakce na Jiná Realita:

Tam bych zas věřila, že to trochu na přístupových právech k účtům záviset bude

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 12:25
Reakce na Mutziputzi:

třeba se všichni mýlí(me), a vydrží jim to dlouho. neumím si představit, kdo jiný, než alternativně inteligentní žena, kterou ona bohužel z rozhovorů viditelně je, by se k němu hodil, a hlavně s ohledem na jeho pověst si s ním vůbec něco začínal. třeba je to ideální pár.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 12:28
Reakce na barbucha:

Tady jí to přidává objem v bocích,které, myslím, má útlejší. Jestli teda pod nima nenosí tu sukni(?) z druhého obrázku.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 12:39
Reakce na barbucha:

pry jsou ale i pro kypre a prsate 

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 14:35
Reakce na Jiná Realita:

co je alternativne inteligentni?

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 14:44
Reakce na baltik:

Blbá 

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 18:10
Reakce na Ava:

ahaa :)

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 18:31
Reakce na barbucha:

Taky mi to na její poměry přijde hodně slušný  Ale jinak barva blbě, střih taky, podezřívam ji, jestli si neoblikla jen tričko, který při její výšce působí jako šaty. Kdyz jsem ji viděla naživo, byla mi asi do pasu a to jsem celkem malá 

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 18:44
Reakce na whiskas:

Vylezlý žíly se mi líbí na chlapech, včetně viditelných svalů, mně vylejzaj žíly věkem a jsem z toho docela nešťastná, připadá mi to takový starý, rozhodně nic, co bych si chtěla pořídit dobrovolně. 

vysportovaný postavy se mi líběj, ale líbí se mi, když je to způsobený fakt sportem, bodybuilding a asi to, čemu se říká fitnessky, mi přijde takový divně samoúčelný a samožerný, nepřijde mi to jako sport, i když asi je. 

20970 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 19:05
Reakce na Potrefenáhusa:

Ja teda vylezly zily taky mam rada, kdyz mam holy predlokti i si je na efekt napumpuju))

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 20:17
Reakce na Potrefenáhusa:

Mam to stejne. Na chlapech pekny, ale jen kdyz ma takovy ty "prirodni"svaly. Vekem mi taky zily vylejzaji vic a vic a spokojena s tim teda nejsem!! Navic mam jako bonus jeste krecovy zily. 

Jinak v sirsi rodine mame nekolik fitnesek a kulturistu a kdyz se sejdeme, jsem z toho vzdycky trochu vyvalena  Obzvlast ten jeden kulturista (on byl svyho casu i slavnej, v kulturistickych kruzich) porad mele o tom, co ji, co neji, kolik prasku si kam micha, co bysme meli a nemeli jist my, kolik zveda, kolik zvedal v minulosti, kolik bude zvedat v budoucnosti, jak mu vsichni hazej klacky pod nohy, protoze dostal pokutu za preprodej nejakych neschvalenych preparatu...no dost narocny to je. 

Navrch k tomu jeste oblibujou plastickou chirurgii, minule jsem mela co delat, abych pribuznej porad nezirala na zrovna napichanou pusu, uplne se ji rozplizla kontura a cely to bylo takovy hrbolaty. Namontovany ctyrky ma samozrejme taky. 

Ale oba se tim vicemene zivi, kazdemu co jeho jest, no. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 20:19
Reakce na Mutziputzi:

To ja teda jenom na odberu krve, ale jsou z toho vzdycky nadseny - krasny zily prej mam :D 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 20:25
Reakce na Setare:

Šiš to je docela zajímavá rodina (a to ta moje taky není úplně běžná, nicméně kam se hrabu)

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 20:27
Reakce na Ounz:

To samozrejme neni z moji vetve