No, to su celá já a moje osobní Jarní výzva!
VIP zjevy
fascinuje mě jednota postoje všech k zásnubám plíškové a hrdličky ![]()
To mně přijde, že se k sobě hodí, jaký jsou názory? Naivka a zlatokop?
Cosácký šaty holt nejsou pro každýho ![]()

Chtělo by to vyžehlit, ale jinak se mi to docela líbí, zvlášť když vezmu v úvahu její obvyklý modely.

Modely má fakt většinou děsný. Ale v těch šatech vypadá jak Halina Pawlowská
a ty boty a taška se k nim vůbec nehoděj
Měli je i v černý, to bych řekla že by jí bejvaly sedly líp.
hlavně sázky na to, jak dlouho bude hrdličkovi trvat, než najde novou životní (bohatší) lásku.
Tam bych zas věřila, že to trochu na přístupových právech k účtům záviset bude![]()
třeba se všichni mýlí(me), a vydrží jim to dlouho. neumím si představit, kdo jiný, než alternativně inteligentní žena, kterou ona bohužel z rozhovorů viditelně je, by se k němu hodil, a hlavně s ohledem na jeho pověst si s ním vůbec něco začínal. třeba je to ideální pár.
Tady jí to přidává objem v bocích,které, myslím, má útlejší. Jestli teda pod nima nenosí tu sukni(?) z druhého obrázku.
pry jsou ale i pro kypre a prsate ![]()
co je alternativne inteligentni?
Blbá ![]()
ahaa :)
Taky mi to na její poměry přijde hodně slušný
Ale jinak barva blbě, střih taky, podezřívam ji, jestli si neoblikla jen tričko, který při její výšce působí jako šaty. Kdyz jsem ji viděla naživo, byla mi asi do pasu a to jsem celkem malá ![]()
Vylezlý žíly se mi líbí na chlapech, včetně viditelných svalů, mně vylejzaj žíly věkem a jsem z toho docela nešťastná, připadá mi to takový starý, rozhodně nic, co bych si chtěla pořídit dobrovolně.
vysportovaný postavy se mi líběj, ale líbí se mi, když je to způsobený fakt sportem, bodybuilding a asi to, čemu se říká fitnessky, mi přijde takový divně samoúčelný a samožerný, nepřijde mi to jako sport, i když asi je.
Ja teda vylezly zily taky mam rada, kdyz mam holy predlokti i si je na efekt napumpuju))
Mam to stejne. Na chlapech pekny, ale jen kdyz ma takovy ty "prirodni"svaly. Vekem mi taky zily vylejzaji vic a vic a spokojena s tim teda nejsem!! Navic mam jako bonus jeste krecovy zily.
Jinak v sirsi rodine mame nekolik fitnesek a kulturistu a kdyz se sejdeme, jsem z toho vzdycky trochu vyvalena
Obzvlast ten jeden kulturista (on byl svyho casu i slavnej, v kulturistickych kruzich) porad mele o tom, co ji, co neji, kolik prasku si kam micha, co bysme meli a nemeli jist my, kolik zveda, kolik zvedal v minulosti, kolik bude zvedat v budoucnosti, jak mu vsichni hazej klacky pod nohy, protoze dostal pokutu za preprodej nejakych neschvalenych preparatu...no dost narocny to je.
Navrch k tomu jeste oblibujou plastickou chirurgii, minule jsem mela co delat, abych pribuznej porad nezirala na zrovna napichanou pusu, uplne se ji rozplizla kontura a cely to bylo takovy hrbolaty. Namontovany ctyrky ma samozrejme taky.
Ale oba se tim vicemene zivi, kazdemu co jeho jest, no.
To ja teda jenom na odberu krve, ale jsou z toho vzdycky nadseny - krasny zily prej mam :D
Šiš to je docela zajímavá rodina (a to ta moje taky není úplně běžná, nicméně kam se hrabu)
To samozrejme neni z moji vetve ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí