Ta v právo mi teda přijde už jako anorektick a vzhledem k tomu, jak vypadá ta její hlava obří k telu
VIP zjevy
Jako jo, jsou ještě extrémovatější extrémy, ale trvám si na tom, že v ulicích, kterýma chodím, těch 60% bude mezi dvěma postovanýma, na který jsem reagovala.
Ulice kterejma já chodim jsou teda plný spíš Arielama+, já jsem samozřejmě ráda :-D
tak to už z mého pohledu radši ta žilnatá fitnesska, která mi přiedtím přišla subjektivně nejhorší - tyhle mi taky přijdou nějak anorektický. nebo mají velké hlavy, každopádně disproporční (kdybych zhubla, budu taky takováhle, obří hlava na malém těle).
Pryč s fitneskama, měla jsem k snídaní 2 sladký jogurty s přeslazenou granolou, fuj prase!
Mám legrační kauzičku))

mám chtít vědět, co si představit pod pojmem "vykusuje" nebo radši ne?
Asi 2 roky zpátky jsem taky nevěděla a vedle se dotazovala, jedná se o intenzivní polibky)))
dík, hned si připadám víc světácká ![]()
No jo, každý zboží má svýho kupce, tlustý a vošklivý taky potřebujou svoje macky![]()
Hezký jak téma doklusalo od Vereš a Blanarovičový (který určitě nežerou a cvičej) do úplně jinýho levelu (ulice plný tlustejch mladejch holek). Však každému, co jeho jest. Mně se od jakživa líbí vychrtliny![]()
nová miss england...z toho mutzi klepne
propaguje totiž zdravou štíhlost.
Ty stehna! Ty strie! Barva moučnýho červa! Dvě brady! Obličej jak knedlík! Tam je všechno!![]()

Na té druhé fotce je v obličeji velmi podobná Elizabeth Hurley, když si představím tmavé vlasy, tak ten nos a rozměry v obličeji, jako její sestra.
odmyslím druhou bradu....a fakt, že je o víc jak polovinu mladší...hrozná tuctovka je to
Upřímně řečeno některé letošní anglické finalistky mě překvapily dost. Beach beauty, jo?
takže tahle byla ještě z těch hubenějších
jedna má dokonce podle mě stahující plavky.
myslím, že je načase tu soutěž celosvětově zrušit. jestli jsou tamto nejhezčí ženy británie, je mi britů upřímně líto. (i když...česká miss, haha).
Jak jako líto, vždyť to nejsou žádný obludy, jen úplně obyčejný holky, který se teda všechny úplně blbě tváří. Mně teda - stejně jak tu @jinx@psala o mužích, přijde dost asexuálně diskvalifikující ta potřeba se nějaký týhle soutěže zučastnit.
Tak ne všechny maj povahu na sugar baby a něco se tím vydělat dá, když nic jinýho neumim a do Mekáče mi to za to nestojí, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí