VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 20:35
Reakce na Setare:

Už dosť dávno som videla dokument o kulturistoch v US a niektorým z toho hrábne dosť. Dávajú do toho všetky peniaze, nemajú pomaly ani na nájom, žijú v rôznych karavanoch a pod, len aby mali na rôzne proteiny, gainery a iné suplemetny, plus denne kilo mäsa. Stále dúfajú že vyhrajú Mr. Olympia, kempujú pri Golds gym a dúfajú že jedného dňa budú ako Arnold. Väčšina účinkujúcich rozprávala len o strave, o Arnoldovi, o váhe...no ako podľa kopiráku. Niektorým z toho fakt hrábne. 

Tiež mám v okolí pár ľudí, ktorý stále melú o tom istom, majú potrebu sa porovnávať, dokazovať si že sú lepší, úspešnejší. 

Ja som jednoznačne za prirodzené budovanie svalov, dá sa , len to trvá dlhšie. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 20:35

A žily sa mi nepáčia ani na chlapoch ani na ženách. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 20:36
Reakce na Setare:

Jasně  

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 20:41

Tak ale vony ty žíly sou doprovodnej jev svalový hmoty; jinak měla sem kamarádku, ta to měla, byla z toho nešťastná, i když podle mýho měla pěknou vysportovanou postavu..vadilo jí to protože jí to předhazovali a to je kámen úrazu, že některý lidi mají potřebu ostatním pořád dokola tlačit, co mají a nemají mít, dělat, nedělat a tak. (Konec spravedlivě rozhořčenýho okénka)

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 20:44
Reakce na paktofonika:

On by tak jistojiste dopad, ale nastesti ma milujici a bohaty rodice a ti ho financne podporujou. Ale ja mam dojem, ze on fakt Mr. Olympia i byl, akorat to obdobi slavy vestinou trva kratce, pokud clovek neni Arnold, no. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 21:44

Mne se teda zily na rukach nelibi ani u chlapu  ale ja mam na lidi divnej vkus :)

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 21:47
Reakce na razorblade:

Mně taky ne. Tak nějak nevím, co je na tom hezkýho... že člověk vypadá jak udřenej chudej přístavní dělník/případně pradlena z 19. století 

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 21:55

Mám pocit, že většina transexuálů působí ženštěji

Offline SunEclipse
3490 příspěvků moje polička 27. srpna 2017 22:03

ježiši to mi nedělej, takhle na noc...co když se mi bude zdát o čarodějnici?

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 00:09
Reakce na Potrefenáhusa:

A když je tedy fitness samoúčelný, je na tom např. aerobic (ten zase velmi nudí mě) lépe? Mimochodem, cvičení v posilovně se doporučuje i seniorům (jako doplněk dalších aktivit, samozřejmě). Dříve bylo i v běžném životě mnohem více fyzických aktivit, dnes je tedy třeba je něčím nahradit. Ne, není to povinné, ale někoho to třeba opravdu baví, přestože je jasné, že nikdy nebude výsledkem postava snů, ale i jen ten pocit "PO" za to stojí .

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 00:14
Reakce na whiskas:

Tak ja myslim, ze neslo o cviceni jako takovy, ale spis o to, ze to nekdy vypada, ze dotycny/dotycna nicim jinym nezije a vyzaduje to cely dost drsnou disciplinu. Ja nevylucuju, ze nekomu to cely prinasi radost a pak je to v poradku, samozrejme. 

Proste tady kazdej vyjadril nejakej nazor, co se libi/nelibi jemu, vic bych za tim nehledala. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 00:19
Reakce na Setare:

Jo, to souhlasím, ale každý vrcholový sport je o disciplíně atd. Já myslela, že se tady řešila běžná veřejnost a druhy aktivit, kterými se baví, případně pouze udržuje v kondici .

Offline Isca
4892 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 06:50
Reakce na whiskas:

Nojo, souhlasím, jenže pokud koníčkem běžné veřejnosti je něco mezi fitness a body buildingem, má občas tato veřejnost sklony komentovat těla svých bližních tomuto koníčku nepropadlých jako "měla by se sebou něco dělat",  "má na víc" "jde to i lépe" "no takhle vypadat v jejím věku, fuj" , "ta kolena, to by neměla nosit sukně" apod.

Amatérští horolezci, cyklisté, běžci, a plavci, co se týká jejich milované činnosti a spolubližních,  k podobným komentářům takové sklony nemívají.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 08:03
Reakce na Isca:

Ale tak to je nesmysl, já třeba hlavně amatérsky hraju tenis a soudím spolubližní i vzdálený jak na běžícím páse ;-)

Offline Isca
4892 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 08:07
Reakce na Mutziputzi:

Ty (vy) se nepočítáš (-te)  Tady už proběhla infekce z fitness.. 

A taky - kdo nechce hrát tenis, nemusí, kdo nechce plavat, nevleze do vody, jenže sérum neviditelnosti ještě vynalezený není. 

Online dzizisketa
8988 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 10:10

Prosím přejmenovat toto vlákno na "body shaming", současný název vyvolává nenaplněná očekávání.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 10:50

Tak něco pozitivního na uzavření okénka o fitness a pak můžeme popojet na nějaký VIP zjev.

Tato modelka nás naučí, jak mít ráda své tělo. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 10:53
Reakce na whiskas:

To  je fakt na palici...  chceš mít poslední slovo, ale dáš  sem  obrázek a komentář, který  nutně povede k vyvolání další  debaty.. Už mě to taky tady štvě ty nekonečné debaty. Nemůžeme se shodnout, že každému prostě vyhovuje  a líbí se jiný typ postavy a je pro to ochoten udělat   něco jiného a že i  silné ženy  mohou být sebevědomé  a mít se rády?

Dejte sem  zase nějaký VIP zjev někdo... 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 10:56

Proč? Myslím, že je fajn, že existuje někdo, kdo má pozitivní postoj ke svému tělu a je ochoten se podělit o umění mít své tělo rád(a), byť není dokonalé. Nevidím na tom nic špatného. Ne, nehodlám mít poslední slovo, nejsem ten typ ... .

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 11:01

Nevím, jestli tu už ta fotka nebyla, ale já se jí celkem lekla. Taky se už pro mě dostává do kategorie celebrit, o kterých se píše hlavně kde byly na dovolené a použijí se k tomu jejich zveřejněné fotky...