Sweet Potato tak tam jsem.udelala chybu...
VIP zjevy
Prosim vás, klikat na to nemusíte, ale ten titulek, ten mne rozsekal. ![]()
https://www.extra.cz/schyluje-se-k-epicke-bitve-influenceru-kluk-s-kamenim-chce-zbit-pritele-shopaholicadel-3cb9b
ja ted o vikendu zkoukla kauzy schopaholicadel a vubec streameru na you tube a je to dost vtipny celkove tedy.
Alespon k necemu je dobry byt nemocna.![]()
Sweet Potato Tak kluka s kamením jsem v době jeho největší slávy, když si hrál s tim kamením, fakt milovala. Nebudu si teď kazit dojem, nechci ho vidět ani slyšet dospělého!
Sweet Potato Jsem vlezla na její IG. Má vyživené střevo a několik desítek fanynek ho chce mít hned taky. Mě to vždycky překvapí, jak někdo může být tak blbej. Pardon, ale to se jinak říct nedá ![]()
Sweet Potato notna blbá není, vydělává prachy...
Lamicka Já tu blbost myslela primárně na ty fanynky, který taky nutně potřebují onen zázračný přípravek. Bebarová to umí aspoň zpeněžit tu svou blbost. Což podle mě blbost je, nabízet tyhle přípravky.
Lamicka Notna asi myslí ty fanynky, co to chtěj taky.
Vyživené střevo. ![]()
notna Sweet Potato jo aha ![]()
projela jsem ji IG a rozesmalo me - dame si krkovici a panaka probiotik ![]()
Lamicka Notna asi myslí ty fanynky, co to chtěj taky.
Jj.
Se jí tady směje, ale vyživené střevo určitě nemáme ani jedna ![]()
notna ty jo, koukla jsem na ten IG a to množství lidí "Terezko, já chci taky vědět, jak na to" je fascinující. ![]()
notna prosím tě, za normálních okolností máme všichni vyživený střevo, můžeš být klidná
Napadá mě, kolik z těch hus, co si to koupí, si klepalo na hlavu u článcích o podvedenejch seniorech - energie, zájezdy typu za deku či hrnce makronka zadarmo apod.
Jistě si říkaly, jak jsou ty babky pitomý.
Bebarová se chová jako jiný instašmejdky a velmi populární a oblíbené - dieta, vrásky, cokoliv. Čímž jí neobhajuju.
Ounz Díky za uklidnění ![]()
tvl pul litru za litr LOL, nekup to, divala jsem se na slozeni a je to mega vyvar. Na netu ta company pise, ze vladni narizeni jim znemoznuji uverejnit ty uzasne dusledky piti jejich produktu, protoze s eboji ze zdravotnictvi by se komplet zhroutilo, ptz vsichni zdravi ![]()
0zero7 vladni narizeni
tak to je nejvic
0zero7 zhroucený zdravotnictví
ježiš to je boží, na to se musím taky podívat!!
bram uz nevim presne kde, ale kdyz vyguglis nazev produktu je to v CZ na konci jedne stranky, narek nejvetsi lol
Přijdu domů z posilovny a manžel se strašně směje u televize. Jsem si říkala na co se dívá. Tak na Agátu a Soukupa.
Prej ho zaujalo, jaký peklo to je a nejvtipnější pro mě je, že on vůbec netuší, co je to za lidi.![]()
Prý jak je možný, že jim tohle televize schválila.![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY