Lama_z_Lana Teda, to mě nenapadlo!
VIP zjevy
711990 když milenky pláčou od Gotta je taky cover, originál annie's song od denvera je tedy doják největšího kalibru![]()
To teda je úplně lepkavá písnička, jak je nasládlá. You fill up my seenseeeees like a niiight in a foreeeeest!
Kamarádi ji měli jako novomanželský první tanec a co vím, je pro tento účel velmi oblíbená.
Ta první ovšem má, aspoň v mých očích, ten bonus, že vznikla v době, kdy ty písně byly pro nás absolutní hity. Kdo to nezažil, asi nepochopí, ale některé italské hvězdy byly k spatření i v české televizi!
no tak to tady nesmí chybět tohle, žejo:
Sweet Potato Toto Cutugno, moje láska. Solo Noi...San Remo a ostrý obraz a dobry zvuk od M. Skalky. Tuhle hlasku pouzivame dodnes.
dzizisketa lepkavá
to je úplně přesný ![]()
Sweet Potato Toto Cutugno, moje láska. Solo Noi...San Remo a ostrý obraz a dobry zvuk od M. Skalky. Tuhle hlasku pouzivame dodnes.
Ha, Skalky hlaska nejlepsi. San Remo bylo super. Jeste dobrej cover je Marcela Holanova Rano (Anna Rusticano - Strano) obe jsou na spotify. Mam pocit, ze nekdo urcite nazpival cesky neco od Drupiho, ale jista si nejsem.
Jeste byval nejakej festak v Sopotech nebo tak nejak?
Jezis a jsem duta, Drupi samo Karel Gott Je jaka je, Sereno e ci co, jeste jsem nedopila kafe.
Ehm... ![]()

Ava Tak teď už je jen level Diana Kobzanová. Uvidíme, kdy to přijde.![]()
Mha mezifáze mezi "nahá v trní" a "prase v žitě"?
Mha určitě! Pak řešíš úplně jiné pocity ![]()
OliveOyl Naháv trní bude v dalším díle, ale s tím obojkem z Varů.![]()
Na insta jí pod tohle někdo napsal "uvidíme vás ještě někdy oblečenou?"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY