Catherinne Sweet Potato To je jenom gesto, aby ukázala Stropnickému, že není nula.
Aspoň teda doufám.
VIP zjevy
Garfie Asi nejen Stropnickému, ale i veřejnosti. A sobě. To je myslím častý důvod, proč se lidé rozbití z předchozího vztahu střemhlav vrhají do dalšího. Kdo ví, třeba bych se nakonec chovala stejně?
Já myslím, že někdo to tak má - každý řeší smutek jinak. každopádně tohle asi bude účelový, jak píšeSweet Potato
Garfie Asi nejen Stropnickému, ale i veřejnosti. A sobě. To je myslím častý důvod, proč se lidé rozbití z předchozího vztahu střemhlav vrhají do dalšího. Kdo ví, třeba bych se nakonec chovala stejně?
To snad ne ![]()
Ale je spousta případů i ne-VIP, co je opustí přítel, manžel... a hned jak čapnou někoho dalšího (pokud možno co nejrychleji, samozřejmě), začnou sázet zamilovaný fotky horem dolem... v nejlepším případě po nějaký době vše završeno svatebním oznámením a odpovídajícím fotem. Na fejsbůku jich je... a ta trapná snaha ukázat především bývalýmu (nepochybně vlastnícímu také FB účet), že ještě za něco stojí, z toho čiší na sto honů. Přitom si to tím dokážou i samy sobě, to je jasný.
A z VIP je toho zářným příkladem Darinka například, co vždycky ihned postuje aspoň polonahý fotky ("o tohle tělíčko jsi přišel", muhehe), když nemá po ruce chlapa.
barbucha No ale zas, když se to děje v mým mladým věku, že někdo třeba po 12 letech opustí tu svoji první teenagerovskou lásku s kterou měli div ne před svatbou, hele oni se hned s tou další/dalším berou ženi, vdávají, mají děti. Třeba do roka.
Karja tak asi se jim nechce cekat dalsich x let, co z toho bude.
Tak hlavně aby jim ten trucpodnik vydržel.
barbucha No, víš co, to nemůžeš nikdy vědět dopředu, jak to dopadne. Ale teď jsem se viděla právě s jednou kamarádkou, vysmáta jak lečo, do roka od seznámení vdaná, do roka od svatby těhotná. Hele já ji úplně musela závidět no, jak na ni bylo to štěstí vidět!
Výraz Kolečka docela vystihuje situaci![]()

Nadja Kochanski je strasnej...nevim co na nem Vignerova videla.A jeste to bude asi peknej ku.....!
Stejne to tem celebritam nezavidim divat se na to v novinach a po internetech.
Zarinya Jj, no hele Agáta Hanychová říkala, že s ním Aneta otěhotněla snad po 14 dnech vztahu. Hlavně ta Vignerova byla objektivně kočka. Tohle je taková paní od vedle z vesnice, chytrá asi taky nebude. Prostě o ničem. Radši bych šla s tou Anetou někam do poradny:-D. Ale von asi bude nějakej ujetej, asi víc.
Karja ja bych spis rekla,ze to bude debil.![]()
Karja Kolečko asi není typ na chození do poradny. Spíš: už mě to neba, co tam máme dalšího?
Ja jsem prvne myslela, ze je to Suchanek, ze maji nejaky sraz s Teletele po 30 leteh.
Luna ja taky!![]()
Karja jo, dítěti jsou dva, spolu byli snad tři roky. Bez toho by se asi rozešli už dávno. Mně je Kolečko hrozně nesympatický, působí jako takový floutek.
Evaeva mně připomíná Brzobohateho Gregora. Nejen vizuálně.
Takoví dva přerostli zpovykani frackove.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY