Dadoo aha, no vidíš. Brzobohatý na mě tak nepůsobí. Ani jednoho osobně neznám, takže čistá spekulace ![]()
VIP zjevy
Kolečko, takovej odpudivej nudnej lívanec, a voni se o něj perou... nechápu....
To vidím úpně stejně a úplně stejně nechápu.
brrr Spis o kolecko vic.![]()
brrr Jako já i dost přemýšlím, jestli může mít sexy peněženku. Ale nemyslím si!
brrr Dle všeho mozek spíš nemá a nebo s ním nepřemýšlí
, ale neznám ho, tak třeba by překvapil.
Luna Suchánek asi ne, to je (prý) naopak mnohaletý rodinný přítel Žilkových, který i Agátu naložil do auta a odvezl k Apolináři, když bylo nejhůř (říkala ona sama ve své knize). Jinými slovy, ten viděl a zažil u Žilkových asi leccos, ale nesekundoval tomu nikdy v pozici partnera. Prý.
Kolečko je něco jako Bouček...vizuálně nemuzsky typ, prerosty dite, ale tak kazdej neni Clooney. Protivny mi jsou oba. Co ale mě tady prekvapuje, jak se zacal kritizovat vzhled se kterym dotycni nic vlastne udelat nemuzou a urazet ...debil..aniz by byla znama pravda....info z bulvaru neberu. Kdyz tu neni moralni policie, tak je najednou prostor pro svobodu slova, ktery tu byl tak trochu tabu. Kdysi jsem napr. Čižkovou nazvala Franckou z Blesku a dostavat cerveny raminka, tak jsem v minusu do konce zivota.
![]()
stes morální policie je příliš zaměstnaná přemýšlením, jak se z fotky pozná, že paní není moc chytrá, nebo že je někdo zpovykaný fracek. ![]()
Pinot Noir tak z jedné fotky nevím, ale z dostupných informací postupem času snadno.
Pinot Noir Hele já tu Nesvacilovou znám i z těch bulvárních rozhovoru a prostě z vystupování člověka muzes získat vlastní dojem zda či neni inteligentní.
Tohle je pruda tady!
Viď. Ani klackem!
Pinot Noir
koukneš a vidíš. Kdyžtak si přečteš pár rozhovorů v bulváru a hned máš přece jasno.
Já myslím, že právě sem do tohoto vlákna by neměli chodit lidé, co mají ryzí srdce a ušlechtilou duši, co hledají něco dobrého na každém člověku a neztrácejí naději v pokrok lidstva, protože by je mohlo trápit svědomí.
Já sem teda chodit budu dál.
Mha ja taky...muj příspěvek byl o tom, co se najednou muze, kdyz tu neni moralni policie...az je to nekdy prekvapujici, ty zavery
Mha :-DNo já sem budu chodit taky. Já mám pozitivni karmu a auru, můžu si pár hejtu dovolit.
Teď teda nevím,co se ve společnosti řeší, abychom se nějak posunuly. Samková se vdala, slušelo ji to, vzala si manželovo příjmení, to je takový hezký, u těch známých sportovkyň se to malokdy vida.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY