berush Počkej, počkej, nemáš tam 4 hodiny uspávání. ![]()
VIP zjevy
Sweet Potato Beranka Ty jo, je ona normální? O co jí jde, o zabezpečnený dítě?
Malenge Mně nakonec taky vlastně přijde, že se k sobě hodí. Přeju jim, aby to vyšlo!!!
Garfie já myslím, že jí jde jen o to být středem pozornosti
bram To chápu, ale pořídiš si kvůli tomu dítě?
(jestli je teda doopravdy těhotná a není to jen nějaký podivný tah)
berush A co SVATBA Jaromíra Soukupa? Snad se dítě Jaromíra Soukupa nenarodí jako nemanželské![]()
Sweet Potato Beranka Ty jo, je ona normální? O co jí jde, o zabezpečnený dítě?
O zabezpečenou Agátu.
Do třetice to snad vyjde, když naděje vkládané nejdřív do podnikatele a pak do vycházející hvězdy jaksi záhy pohasly... z těch moc na alimentech nevytříská, pročež se chudák musí snažit doslova až do roztrhání těla.
barbucha počkej, dyť Agáta tvrdila, jak je super že Jaromíra narozdíl od těch předchozích nemusí živit, jak jsou si rovnocenní
Jo, jasně, že jde zejména o zabezpečenou Agátu. Ale třeba jim to fakt vydrží.
Nicméně okolo těhotenství očekávám ještě mnoho dramat...
Bodejť že je to super. Ale i ti mládenci vypadali zkraje slibně
tak doufejme, že Jaromír Soukup nepřijde taky náhle na buben (Jaromíra Soukupa).
Jestli jim to vydrží, je otázka, ale nepochybuju, že se o průběhu manželství, porodech i přechodech dozvíme v přímým přenosu všechno... i o případným rozchodu. Můžeme se těšit na hyper reality show!
bram To chápu, ale pořídiš si kvůli tomu dítě?
(jestli je teda doopravdy těhotná a není to jen nějaký podivný tah)
Přesně, taky se ptám.
Jinak svatba Evy Samkové s Markem A. mě dojala, i když to znamená, že já už mu svůj řízek teda nenabídnu ![]()
Aranel a já si myslela, že ty řízky nosej ti chlapi...
Aranel já mám pro něj taky slabost![]()
Jsou sympatický pár, i ta svatba někde v horách.
Catherinne Já jsem se nad tím zamýšlela, ale ze zdejších diskusí vyplývá, že je to osa: NE v žádným případě - ANO, když přinese řízek - ANO bez podmínek - ANO!!! a ještě mu ten řízek sama dám.
![]()
Aranel myslím, že nejvyšší stupeň by mohl být ANO!!! a ještě mu ten řízek sama usmažím ![]()
Nesnáším smažení (i obalování) řízků.
andulka01 a ještě zaznívá spojení "nůše řízků", to kdyby měl na zádech Jaromír Soukup, ať se vrátíme k tématu, tak ho stejně ženu potěhem ![]()
Aranel nebo Kolečko![]()
![]()
berush vždyť jí Žilková dala školu. Porod toho posledního měl být taky v přímém přenosu, ne?
berush zápal mliekovodov je kde ![]()
A laktacni psychoza Jaromira Soukupa??
No taťka má naloženo, ne že ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY