No, taky těžko bude Zemanová dělat práci první dámy, když by to ještě víc přitáhlo pozornost na to, že Zeman nic nedělá.
VIP zjevy
Ajajaj:
Oblíbené herečce nyní zřejmě došla se skoro zeťákem trpělivost. “Veronika Žilková se veřejně distancuje od názorových vyjádření TV Barrandov. Televizi nesleduje a odmítá komentovat útoky televize Barrandov na kohokoliv. Demokracie umožňuje rozdílnosti názorů,” zaslala herečka do naší redakce svůj postoj
Zdroj: https://www.extra.cz/veronika-zilkova-ma-dost-urazek-od-soukupa-verejne-se-od-nej-distancovala-d74a9
Sweet Potato když pominu obsah...opravdu je třeba se ke všemu vyjadřovat...on něco plácne a ona rozešle do všech bulvárů svůj postoj. Ona musí bejt fakt chorá, měla by sedět u psychologa denne
stes Jo. Nicméně účel jí to plní. Teď na mne vyskočil titulek "Hvězdné sestry..." (Agáta a Kordula)
Soukup se mi začíná líbit ![]()
barbucha jo, už jsem si taky říkala ![]()
Myslím, že kdyby Zemanová pila nad míru, média by ji propirala daleko víc. To se asi neutaji.
Když ono se říká, že ženské to umí hrozně dlouho tajit, že umí držet tu správnou hladinku. Ale já ji osobně tipuju na nějaké psychické problémy, vyhoření... prostě není to zdravej člověk, něco tam je.
Že křtu knihy Haliny Pawlowská

Tak Betty co to je? sametový tepláky? a Halina už se asi nevejde ani do lodiček...
RoSa no Halinu si netroufám posuzovat, ale Asterova a Finkova? A boty všech tří včetně Chylkovy.
Takže dceru nenabízí jen Žilková a Kubelková, ale i Rolincová.
stes jojo, matky ze šoubyznysu vědí, že dcery je potřeba dostat do povědomí zavcas.
stes aká matka, taká Katka ![]()
stes Chování nehodnotím, ale ta Laura hodně zkrásněla, řekla bych, že z tatínka nemá nic. Naživo neznám teda.
stes prej MILF a future MILF:-D
Karja milf is the new sexy kost...
Myslím, že milfkou se strašně ráda nazve každá 40+, občas teda jen toužebné přání, ale označovat tak děcko..? Asi mi něco uniká..![]()
![]()
Ta Rolincova je proste kr.va, muselo to ven
Tohle je taky strašný...

Pavlena Ale nevim, já myslela, že to má negativní konotaci už i pro ty 40+....jj jako že bych musela takhle označovat sebe před holkama v jejich 14....., no třeba to pochopim za 10 let
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY