Karja Pavlena na Twitteru je jedna paní, docela mě baví, je to regulérní nymfomanka a netají se tím. a ta sebe samu označuje jako milfku a tam mi to sedí. Ani to slovo nějak negativně nevnímam. Ale pubertální děvče?
VIP zjevy
stes Chování nehodnotím, ale ta Laura hodně zkrásněla, řekla bych, že z tatínka nemá nic. Naživo neznám teda.
taky nehodnotim a osobně neznám, ale podle fotky je Laura celý táta

Milfku jsem si teda musela vyguglit, co to znamena, ale mlada je fakt moc hezka, kdyz si odmyslim ty pozy s couhajicima tangama.
Kokoska mně se mladá timhle zhnusila, ke staré mam tenhle vztah od jejiho zabiti toho pàna a nasledne nepokore a neschopnosti se aspon par let drzet zkratka a nepredvadet se na Bali.
stes vzdyt je jí 14, na plácaní blbostí má narok ještě hodně let:-). Mně to přijde takové hrozně nedustojné označení pro dospělou ženskou.
Karja Souhlasím absolutně. :-) (s obojím)
Karja jo, nedůstojné, ponižujici.
Proč ma skoro kazda kolem 50 pocit, delsi blond vlasy ji omladi. A svatební šaty jako princezna navrch.

stes Ta svatební fotka s těma hvězdička, nebo světýlkama
To jsou flitry, glitry a ve finále to vypadá, jako kdyby se tam vyzvracela Hello Kitti. Ale oceňuji kytku ze sušiny, bych čekala to růžový peklo taky.
Kan no ženich ma ruzovou kosili, ten vi!! Kytka se mě zrovna nelibi, nevim...maji ty sušiny nějaký vyznam?
stes Má lesklý tělový silonky???
Vypada to tak...a kozacky k letnim satum....ikdyz mozna je to fotka z Italie,kde to nosila vetsina zen, ovsem spis o dvacet a vic let mladsich
stes jo, že už to neni žádná šťabajzna, ale vysušená větev... jako svatební kytice teda příšerný, já bych to nechtěla ani do bytu, sušený kytky přinášej smůlu
stes Já s ní teď někde zachytla rozhovor a teda překvapilo mě, jak působí. Vždycky jsem ji měla za takovou éterickou bytost a ona je dost od rány! :-)
Ta svatba ale byla dost narychlo, ne?
Garfie a kdo to je vlastně?
stes Tak víš co, zřejmě je to jeho poslední svatba, tak to chtěli mít jak z pohádky!
Garfie No me velmi nekorektne napadlo, ze vzhledem k veku zenicha neni moc na co cekat.
stes Já s ní teď někde zachytla rozhovor a teda překvapilo mě, jak působí. Vždycky jsem ji měla za takovou éterickou bytost a ona je dost od rány! :-)
Ta svatba ale byla dost narychlo, ne?
Třeba je těhotná;)
Vari Ženich se ženichoval už popáté. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY