VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Beranka
424 příspěvků moje polička 31. října 2022 10:55

notna stes Ono se říká, že je Ivana Zemanová alkoholička, tak možná jí je všechno jedno, nějaké nabídky o pomoc s vizáží řešit nechce a chce být sama nebo mezi svými?

Offline stes
9427 příspěvků moje polička 31. října 2022 12:01

Malenge nestraš

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 31. října 2022 12:23
Reakce na stes:

ještě jeden zničující pohled 

​Ona snad podprdu vůbec nemá

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. října 2022 14:44

Janulik03 Jsem ráda, že to píšeš, je mi jí taky líto, ten věkový rozdíl mezi nimi je dvacet let a teda vůbec to není poznat. Je to smutné.

Offline slniecko admin
19636 příspěvků moje polička 31. října 2022 14:50

Mňa to doviedlo na myšlienky, ako je to vlastne s partnermi preyidentov, čo sa týka starostlivosti naokolo. Viem, že protokolistka našej pani prezidentnky hovorí, že je to vyslovene ich práca, že samozrejme si prezidentnka na seba nedá nič, čo by predtým neodsúhlasila, ale že pri tak nabitom programe sa to vlastne ani nedá inak, ako že jej komplet všetko zabezpečujú oni. A že koľkokrát je pred nejakou dôležitou štátnou návštevou ešte o polnoci šaty/kostým na krajčírskej panne. Tak tipujem, že asi aj doplnky včítane prádla/punčocháčov, etc. musia k tomu prozte zabezpečiť tiež.

Ale nikdy ma nenapadlo sa opýtať, ako je to s partnerom .....pritom ten tiež musí nejako vyzerať.

Offline Kammila
774 příspěvků moje polička 31. října 2022 15:19

Paní Zemanové je mi taky líto. Mít ovara za manžela, tak jsem možná i na něčem silnějším než alkohol. Ale fakt nechápu, že jí dcera nedokáže "přemluvit" na padnoucí podprsenku. Přece musí mít i jasné chvilky kdy se s ní snad dá rozumně mluvit, protože ať už jdou řeči jakékoliv, tak na veřejnosti opilá nikdy nebyla

Offline Makara
3668 příspěvků moje polička 31. října 2022 15:22

slniecko no, podle našich aktuálních protokolářů asi nemusí. Anebo jim odmítá naslouchat. Matně si vzpomínám, že byly zpočátku negativní komenty i na Dášu. Taky měla svou hlavu a chvilku trvalo než našla decentnější polohu.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 31. října 2022 16:32

slniecko akorát, že zrovna tihle dva opravdu nabitý program prostě nemají... Zemanová to dotáhla k takové dokonalosti, že zrušili i její kancelář a celou agendu.

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 31. října 2022 17:39
Reakce na notna:

Ivana byla do Zemana strašně zamilovaná a moc ho chtěla...Teď se to jeví úplně jinak. Ale kdo ví, jak to je.

​tak ono to klidně může být pravda.  Čím zamilovanější, tím slepější. A pokud pak procitla, a zjistila, že její modla stojí na hliněných nohou...

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 31. října 2022 17:47

SunEclipse tady v životopise to o té sekretářce/asistentce Zemana píšou...

Offline Marielle
příspěvků moje polička 31. října 2022 22:06

Janulik03 děkuji, žes to napsala. Dočítam a jsem ráda, že si mohu "rozšířit obzor". Člověk se dívá na věci kolem ze svého zorného pole a mnoho věcí ho ani nenapadne. ad notna stes Malenge 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 31. října 2022 22:07

Beranka ano i ty.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 31. října 2022 22:10

Sweet Potato ta fotka je tak sklíčující. 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 31. října 2022 22:33

Beranka oprava! i Tobě děkuji, žes to napsala. Nenapadlo mě to.

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 10:33
Reakce na SunEclipse:

​tak ono to klidně může být pravda.  Čím zamilovanější, tím slepější. A pokud pak procitla, a zjistila, že její modla stojí na hliněných nohou...

​Mohla se rozvést.

Dost pochybuju, že se ovar projevuje doma, v soukromí, nějak líp nebo jinak než na veřejnosti - kdy si vůbec nebere servítky. Co teprve když ho nikdo nevidí... s takovým vydrží jen ten, komu je všechno jedno, hlavně když má co žrát.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 10:51

barbucha oni spolu léta nežijí, mám dojem.

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 10:54

Evaeva 

Ale na ofiko akce s ním chodí, vystoupila v tom špitále s tím projevem jak ho miluje... je to prostě líná podvodnice. Mně jí líto není ani trochu.

Offline stes
9427 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 10:54

Evaeva nežijí, ale furt je to manželka, takže se očeká sem tam nějaká účast, která je jí zvejně u pr a je pro zjevně stresující. 

Rozvedená by měla klid. 

Online Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 10:58

Žíla tu Kordulu fakt prodává jak na trhu s otroky. 
https://www.extra.cz/veronika-zilkova-peje-ody-na-kordulu-popsala-v-cem-je-jina-nez-starsi-sestra-agata-d4eb1

Jo a Soukup prý označil Stropnického za sexidola!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 10:59

stes jasně, s tím souhlasím, že má mít nějakou úroveň. Ale to, jak se Z. projevuje doma, jak psala barbucha jí je asi dost jedno. Líto je mi akorát tak dcery.