Antje no proboha
, doufám že na tu svini,co to tam dala nebo nechala,se uz vaří voda.
VIP zjevy
Antje Ježiš to je mi moc líto! Nejhorší je, že se to fakt asi nedá uhlídat, to by pejsek musel mít furt košík.
Kdepak Danuška Morávkojc, ta není designovanou arbitryní elegance jen tak pro nic za nic!
barbucha šiš![]()
barbucha Tak ta má šlehu :-)).
barbucha Rozpuštěný vlasy jí sluší víc. A má plus mínus stejně starý koťátko!
Já si teď prohlídla fotky a Morávková tam měla poměrně slušnou konkurenci
Že jo! Solidní panoptikum.
Vsem moc dekuji.
Porad premyslim co to bylo a v cem to bylo, ze se na to tak vrhnul, uz byl starsi a rozvazny. Prece jed nelze bezne koupit ?
Musela to byt nejaka pastika, uzenina, syr...Byl zvykly na granule a to uz muselo byt, aby treba sezral prasky, je tak jsme ho neoklamali.
Mel skoro 70 kilo a stacilo jedno sousto, aby ho to znicilo.
Antje vůbec by jed neměl být takto volně, třeba i kvůli dětem! určitě někam nahlásit!
když nám dělaj v domě a na zahradě tu preventivní deratizaci, tak je jed v krabičkách, a ta venkovní krabička na zahradě za kompostérem je plastová a dokonce je zamčená na klíč, který ani já od pana deratizéra nedostanu!
taky to nemusel být jed na krysy, ale někdo tam nemá rád psy...?
jinak jsou silný jedy, i přírodní: sousedovi na chalupě umřel kůň, okousal trošku tisu a bylo to...
Antje
takmer rovnaký scenár sme mali s Lily v septembri. Na klinike sa snažili, žiaľ zázrak sa nekonal. Musela som pristúpiť k rozhodnutiu, ktoré bolo asi najťažšie v mojom živote
držte sa
já hrozně nerada píši negativní komentáře, ale v tomhle případě Morávková vypadá fakt strašně
z jaké akce to proboha je? Že by se třeba nestihla převléct z kostýmu![]()
Kora jj, porad ho mam pred ocima. kdyz vecer prijel Dr , chtel ho vitat, ale uz se nemohl pohnout. a mel tu bolest v ocich, jako koukej kamarade jak je mi zle...
uz to tu bylo nekolikrat,mame se sousedy podezreni, ale zadny dukaz.
Kan Já četla košťátko a vůbec mě to vzhledem k Halloweenu a jejímu vzhledu nepřekvapilo! ![]()
Antje našim se to stalo s mladým německým vlčákem. Večer fit, ráno nemohl vylézt dva schody a čural černě. Po transfuzi to vypadalo chvíli líp, ale byl to asi poslední pokus sebrat se. Veterinářka se zdráhala říct, že to byla otrava, důvod podat neuměla. Pamatuju si, jak zrovna tenden k nám přijeli tchani. Já nemohla přestat brečet a oni na mě koukali, že jsem se asi zbláznila, takhle vyvádět kvůli psovi. ![]()
Je mi zle, jak to tu čtu.
Navíc nám pejsek od včerejška nějak marodí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje