whiskas já se přiznám, že jsem ji asi dnes viděla poprvé v životě. A doufám, že naposled, nějak mi nechyběla :D
VIP zjevy
Ještě pár vycpávek a hlavu bude mít jak pátrací balón. A pak jí ta palice pukne.

Lidi mají pravdu, i s tím zmalovaným manžílkem je to děsná dvojka.
Jsem se zrovna včera dívala na Netflixu na Nyad... Annette Bening má snad víc vrásek než já
a pořád je pohledná a roztomilá. A točí/role dostává i bez plastik a botoxu! Navíc má doma snad (bývalýho) největšího proutníka Hollywoodu... zjevně spokojenýho i s jejím stárnutím ![]()
Kokoska Krásný? Feireislová? Děkuju pěkně
Sweet Potato ta né, Kordula a Aguš přece!
barbucha "lide na nich nenechali nit suchou"
Mne pripada plastova i po tele, jak kdyz je zabalena do igelitu pokreslenyho žebrama. A mam teda trochu problem s tou fotkou, ze stoji na necem, co ji upadlo.
barbucha to je děs, jako herečku jsem jí měla vždycky ráda, ale na nový film už asi koukat nevydržím
barbucha Doufala jsem, že to není Nicole Kidman a pak jsem klikla. Ach jo, taková škoda.
Adriana Lima ![]()

LadyMary ufffff, teda
LadyMaryNo teda. Zdá se mi to, nebo má čelo jiné, jak líca?
dzizisketa tak nový přiserny oboci, cerstvej botox, nehezkej mejkap a 2,3 oslavy a je to hned.![]()
LadyMary podle mě si nechala udělat foxy eyes podle toho, jak má vytažený zevní loutky i obočí směrem nahoru a ven... a je to teda bolestivej pohled.
Liesel prsa a jak ji to pretejka je děs. Jinak bych rekla,že vypada lip nez kdyz je zmalovana a kratky vlasy by ji prospely. Ale fascinují mě boty pana manžela. ![]()
stes z bot pana manžela je mi ouzko..
Tabeato mě z celýho pana manžela, od začátku
Pan manžel je typickej českej hochštapler.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje