RoSa ono to nebude dlouho trvat i bez photoshopu..staci jeste trochu botoxu, prifouknout kačera... 

VIP zjevy
tohle je taky dobra inspirace u Michaela Jacksona ![]()
i ta Dara ma na fotce takový nos.. nebo i ve skutečnosti?

Tulipe no nazdar
plus ty děsný oči a záběr ze spoda.....tak jsem mrkla na IG. Tak to je nářez jako. Megakačer a snad u kazdy fotky jakoze vtip.
A tleskanky šilí. Uff. Priznavam,že se mi tak pred deseti lety vizuálně libila. Ale ted...
stesjá bych byla v klidu, za deset let se bude na tohle období vzpomínat jako na ty šílené účesy v 80. letech.
continuity ja jsem. Ja je jen nechapu a fakt bych chtela![]()
Teda Erbová se mi vždycky líbila, byla pro mě taková nezaměnitelná, jak jsou to jinak skoro všechno dlouhovlasé blondýny. Škoda.
Marbuša no právě, i mně
Neblbni, to je maketa pro Madame Tussauds.
No, nekup to ![]()

tohle je taky dobra inspirace u Michaela Jacksona
i ta Dara ma na fotce takový nos.. nebo i ve skutečnosti?
já nečtu pořádně, tak jsem si celou dobu myslela, že je to Morávková...
nejdou sem dát fotky...ale prosím Vás, jen na vlastní nebezpečí, protože je to trochu nechutný, ten ksichtík tedy... ![]()
stes to je neuvěřitelné, že na všech těch fotkách je stále tatáž osoba. A teda 33 let ![]()
Pinot Noir jak se to asi řeší na úřadě, když si přijdeš vyměnit občanku a na té staré si vůbec nejsi podobná?![]()
stes Tahle osoba je pro mne ultimátním důkazem, že nemusíš dokázat vůbec nic, být absolutní nula, a přesto se můžeš stát sereblítou.
Pinot Noir jak se to asi řeší na úřadě, když si přijdeš vyměnit občanku a na té staré si vůbec nejsi podobná?
a neodemkne ani telefon
stes UF, já jsem se podle tvého titulku lekla, že tam bude Ewa Farna, která má taky 33 a v hlavě mozek, že se zbláznila a nechala taky nějak kreativně vytunit. No ale tohle je teda...(smajlík, kterému hrůzou vytryskla ranní káva do nosních dírek)
stes nojo, Vyvolení... to mluví samo za sebe, stačilo kdysi 10 minut.
Sweet Potato to máš jako Kordula, té stačí vzít si kabelku od Lorána, navěsit něco na ségru a jsou toho plný internety. Ale mluví ze mě určitě závist, že jsou mladý a krásný ![]()
stes Klikla jsem, velká chyba
. Navíc tu osobu vůbec neznám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje