Ale fakt by mě zajímalo, jak si udržuje tu dokonalou postavu. ![]()
VIP zjevy
Som ju ani nespoznala. Postava dobrá ale zvyšok sa mi vôbec nepáči. Co to so sebou porobila ![]()
Podle mě vypadá dobře... Je jí osmdesát.
Vůbec ne, několikrát jsem ji viděla live a působí naprosto přirozeně, ani mě nenapadá koho světovýho by měla kopírovat?
Me prijde, ze Hrachovcova je wannabe Krainova a proste na to uplne nema no...
Já nepsala, že nevypadá dobře, jen té růžové je k tomu obličejí po faceliftu trochu moc. ![]()
Tak to si nemyslím.
Další facelift. Někdy je méně více.
Tak to si nemyslím.
Proc ne? Me se trochu zda, ze jo, ale bavim se teda jen o jejim modnim stylu. Ten se mi obcas libi (leopard kozich a conversky, nebo tad: https://www.instagram.com/p/BY-ygoAFkQP/?hl=cs&taken-by=kaira.katerina ) nevim, jestli se to zobrazi.
Nevím, jen mě při pohledu na ni, nikdy nenapadla Krainová.
Mě právě děsí upravený padesátnice (vrstevnice
), ale v osmdesáti je už myslím vše povoleno...![]()
Me prijde, ze Hrachovcova je wannabe Krainova a proste na to uplne nema no...
To bych nerekla, dokonce bych i tvrdila, ze je Hrachovcova mnohem invencnejsi, byt treba zde spis za strasidlo, Sima sazi na jistotu vzdy
Mě právě děsí upravený padesátnice (vrstevnice
), ale v osmdesáti je už myslím vše povoleno...![]()
Tak tuhle větu si píšu /pokud se takového věku dožiju
/. Jinak postavu má tedy obdivuhodnou ![]()
Tak ja jsem z obrazu celkem, vidim jen obcas neco online :) Je fakt, ze Krainova jede vetsinou proverene trendy. Hrachovcova ma skvelou postavu, hodne veci se mi libi, nepobiram ty vlasy co mela ke krivaku treba, ne vsechno je dobry. Neco jo.
Formanová v nejlepším duchu emerickejch sexic
Kostková je hezká, ale tenhle outfit teda moc nevychytala...
Ale Klumka se mi líbí vždycky! Doufám, že si nikdy nenechá udělat pumlíče!
Kodtkova slyšela, že tenisky se dnes nosí ke všemu...
Ale fakt by mě zajímalo, jak si udržuje tu dokonalou postavu. ![]()
No jak, to je snad jasny, cvici podle sebe! ![]()

Kodtkova slyšela, že tenisky se dnes nosí ke všemu...
Jsou tenisky a tenisky... kdyby měla jinej typ, a bílý, tak by to třeba i šlo.
"A tohle je tedy taky dost smutné ..."
No hele, mně to připadá fajn. Pořád je ještě k poznání, naopak třeba od takový Meg Ryan nebo Renee Zelweger (mnohem mladších!). Zblízka na dvacet nevypadá, ale to ani nikdo nečeká...
http://www.independent.co.uk/voices/emmys-jane-fonda-old-ageism-sexism-doing-it-right-a7953746.html
Jsou tenisky a tenisky... kdyby měla jinej typ, a bílý, tak by to třeba i šlo.
Pak uz jenom vymenit dziny, kabelecku a sacko a da se mluvit o polovicnim strasidlu, kdyz se aspon trochu povede![]()
Ale no jo porád. Neni každej posvícení.
Zrovna jsem ovšem dočetla rozhovor se Soňou Červenou, a s tímhle jejím výrokem nelze nesouhlasit: "Povinností herečky je chodit vzpřímeně, být upravená, dobře vypadat, správně mluvit…"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí