tak ta nevěra byla se ženou - prozradil zdroj... ![]()
VIP zjevy
Dneska jsem málem bourala při pohledu na billboard - Karlos, lvi žerou něco něco, v kinech od... Tako tvl, o čem to bude, jak napínavý děj se tam odehraje? Jak trhá drápy tygřici, dostává KO po deseti vteřinách nebo brečí že ho bolí loket?
andulka01 my byli v sobotu v kině na Ferrari a už tam běžely upoutávky, ze kterej mi bylo šoufl zrovna tak, jako z toho pána. Kdo tohle platí a kdo na to může jít - já mám tuhle sortu lidí v kategorii bezmozci a tak to zůstane.
andulka01 V pátek jsem pozvaná na předpremiéru filmu, doufám, že si upoutávky odpustí.
andulka01 dúfam, že to bude prepadák.
Řepkja má nový zuby? nebo se neusmíval? (nejde tě zmínit)
Au.

Sweet Potato Musí být dost otužilá..
Sweet Potato Co au, hlavně teda fuj.
Sweet Potato andulka01 jako hlavně teda proč???
Catherinne tak nějak bych si tipla, že Kaynemu hrabe a ona bude spíš ve vleku, ale můžu se mýlit. Asi umělecký projev.
To je velice nechutná dvojice.
To je ta paní, co chodí jen v punčocháčích?
Nevím její jméno, ale že dělala ostudu v Itálii?
Tohle je taky výživný.

Nevím, co je to Nela Slováková, ale dost pochybuju že je to podnikatelka a influencerka, jak ji označujou v tom plátku. Já bych prostě a jednoduše řekla, že je to nějaká šlápota ![]()
barbucha A to ještě včera na mě vyskočil článek, jak tahle věc byla strašně v depresi, prý úplný zhroucení
Hele já v depresi dělám různý věci (ležim bez hnutí, čumim do zdi a tak), mi nikdo neřek, že to stačí vyřešit letenkou za čtvrt mega...
Vyskočil na mě taky. I moc pěkný fotky tam byly ![]()
S tou letenkou je to nějaký divný. Se tam píše že „Ne, první třídou bohužel ještě stále létat nebudu, ale tak vyzkoušet jsem to musela, ne?“ takže ve mně povstalo nepěkné podezření, že tam vlezla jen kvůli fotce...
barbucha a ten binčus okolo je někoho cizího? No tyjo... Nebo počkala až dotyčný půjde na toaletu a normálně mu tam vlezla? Ale zas má tam prostřeno. Tak asi jí to někdo cvakl? Samé otázky. Ale asi odpovědi nepotřebuji ![]()
Radka je taky otužilá, na premiéře filmu.

Sweet Potato barbucha Tak Betty tak ke všem fotkám mám jen toto![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje