Pinot Noir viděli a teď nedávno dokoukali poslední řadu. Dej tomu ještě šanci, mě to chytlo tak po třetím dílu. Ale člověk to musí brát dost s nadsázkou a nebýt úplně úzkoprsý ohledně sex tématiky ![]()
VIP zjevy
Chuck Norris ma u postele kuzi z Grizzlyho - medvěd neni mrtvý, jen se boji pohnout!
Pardón - přesunuju do vtipů!
Marbuša ano, nedivím se mu![]()
![]()
Pinot Noir Muz to poustel, nekolik dilu. Me to nebavi. Pohorsena rozhodne nejsem, neni z ceho, ale nejak mi to prijde cele o nicem. Lepsi mi prisel podobny serial z Polska Sexify nebo tak nejak....Ale ani jedno neni uplne moje parketa.
Mermaid nemyslím, že bych byla úzkoprsá, mně to přišlo prostě nudné, nezaujaly mě postavy a celkově mi připadlo, že je to pro jinou generaci.
Pinot Noir sambo to pozeral, ja som sa tiez nedostala cez prvy diel. Uzkoprsa myslim nie som, ale tiez som mala pocit, ze je to pre inu generaciu (aka som na to uz asi stara
)
ještě k GA, dívám se na seriál První dáma a tam hraje E. Rooseveltovou, po prvním díle nemůžu hodnotit
stesviděla jsem, líbilo moc. GA je super chameleon.
rysamona jo, tak super
Stará existence jé, já to samé, od toho The Fall ji mám také oblíbenou.
stes ona teda i eleanor je naprosto úžasná osobnost, viděla i nějaké dokumenty o ní a tak. I Michel v roli Betty Ford byla super, nejslabší mi přišla Obama.
rysamona ano, teď jsem to chtěla napsat, MP je úžasná, zastiňuje AG , resp. Betty byla prostě koukatelnejsi než Eleanor. A Obama se mi teda nelíbí.
steseleanor prostě nebyla žádná kráska a byla hodně vysoká (to mi je sympatické
), o to úžasnější intelekt. A Obama dělá takové divné věci, buď s hlavou nebo rty(už nevím, je to dýl co koukala). Originál Obama to dělá taky ale na tak strašné výrazně. A moc me ani nenadchl jejich příběh. Možná proto že jsem je zazila![]()
rysamonasouhlas, divně se tam tedy ksichtí i paní...měla jsem to taky tak, linku Obamových jsem nakonec přeskakovala
stes kde je to k vidění - První dáma?
Lenka22 prehrajto
stes aha, díky.
Stará existence přesně! Vyspala se v kanclu na zemi ve spacáku, ráno nahodila hedvábnou košili a tramtadadá! :) super to bylo
už tu byla dřív, ale stejně . achjo, nos a kačer se fakt nepovedly
stespřipomněla mi jednu znamou. Neviděla jsem ji několik let a teď před Vánocemi jsem ji potkala na jedné akci, opravdu jsem ji nepoznala, resp. musela jsem na ni kouknout 3x. Vždy měla takové jemné až ostřejší rysy v obličeji a najednou vypadala hrozně otekle.
I jsem přemýšlela, jestli to není nějakými léky, má přesně tyto rysy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje