stes taky nevidím. Pro mě je to abstraktní obrazec.
VIP zjevy
barbucha taky mám pro ni slabost,byla skvělá jak v Koruně,tak v tom zmiňovaném seriálu Sexuální výchova.
Tak která parfumaniačka se obětuje a vyzkouší ten Agátin parfém, co kvůli němu musel Dopita do naha?
Lamicka Kdyby to tu nenapsaly, nevidím to. A vlastně pořád nevím, jestli je to záměrné?
Já to vidím. Ale musela jsem si to hodně přiblížit. A sundat brýle.
Sweet Potato poslouchej, ty ten bulvár nějak moc hltáš..já doteď o žádném parfému nic nevěděla ![]()
Sweet Potato jsem si to musela najít...
parfen.cz? Ton Fort, Lamcone, Channel, Doir... tak stejná cenová skupina, no...
SunEclipse Já zas nevěděla o přepíčených šatech. ![]()
No ty kráso.
EDITH4B Výborná taky byla v seriálu The Fall. A líbilo se mi tam i jak chodila oblékána.
RoSa lamcone
tak já si to prohlidla...tisice dekovnych dopisu...ovšem teprve teď se toho stane ta pravá parfenová bomba
Sweet Potato jsem si to musela najít...
parfen.cz? Ton Fort, Lamcone, Channel, Doir... tak stejná cenová skupina, no...
To budou bomby! No nekup to ![]()
barbucha taky mám pro ni slabost,byla skvělá jak v Koruně,tak v tom zmiňovaném seriálu Sexuální výchova.
Tu Sex. výchovu jsem neviděla, ale jako Thatcherka mě naprosto fascinovala. Tuhle jsem zahlídla nějakej záznam s Margaret Thatcher, a při poslechu jsem málem odpadla, protože ten tón, tu dikci, trefila Gillian tak, že přesněji už to nešlo. Neuvěřitelnej výkon
Jako sorry, ale kam se hrabe taková Meryl Streep ve stejný roli!
barbucha díky za tip
A tu Sexuální východu jste viděli? My se na to začali dívat, ale nepřekonali jsme ani první díl. ![]()
Rádo se stalo! Mrkni na ty díly Koruny kde se vyskytuje, ty stojej za to.
Stará existence jojo,tam byla taky dobrá
barbucha jo,tam byla fakt skvělá
Pinot Noir nám se to líbilo (komplet všechny řady
)
mno jak rozklikla nejaky clanek ze seznamu a tam bylo ze to zverejnila sama spolu s fotkou jak strka do pusy klobasu, dost nechutny, chapu ze reklama, ale ze by to zrovna ona mela zapotrebi.. to zamrzi. ja ji miluju od serialu akta x![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje