Kan -moji puberťácki vnuci majú v mobile aplikáciu, s ktorou si rôzne srandovne upravujú fotky . Výsledok je potom rovnaký, ako na fotke , ktorú ste vložila . Karikatúra .![]()
VIP zjevy
Řvousenka na první dobrou jsem přemýšlela jestli je to třeba matka nebo otec tě slečny...pak mi došlo, že asi Kolečko.
![]()
Řvousenka ty rolaky mu opravdu nedělají dobrou sluzbu
stesexistuje chlap, který vypadá v roláku fakt dobře?
(u K je teda fuk, co má na sobě...)
TabeaSteve Jobs?![]()
Tabea Viděla jsem v rolaků brachu Hanychová a dobrý. Jenže to je mladej kluk, to asi neplatí.
Řvousenka He, já čekala popisek: Oznamujeme Kolečkovo těhotenství!
ten nosil spíš pseudorolák. Spíš jen vyšší horní lem, nic zamotávacího. Ale jo, slušelo mu to. ![]()
Tabea Viděla jsem v rolaků brachu Hanychová a dobrý. Jenže to je mladej kluk, to asi neplatí.
a kdyby měl na sobě něco jinýho, vypadal by líp nebo hůř? ![]()
Ale ok, mně rolák na chlapech přijde extra nepřitažlivý kus oblečení, nejhorší je bílý.
Na příčce s tříčtvrťákama. ![]()
Je na světě pár jedinců...
Tabea Nic horšího než tříčtvrťáky snad neexistuje :-).
dzizisketa ok, ten může. Se sakem ok. ![]()
999 premejslim, jestli tanga...
Tabea zrovna před pár dny jsem se smála sambovi, že v roláku vypadá jak Fantomas. Ehm... ten rolák dostal ode mně ![]()
Tabea me rolaky nepohorsujou. Neznam teda moc chlapu, kteri je nosi. V rodine jeden pripad mam a libi se mi to na nem. On je ale takovy stihly a uhledny, skoro 80 mu je, a vypada dobre tak nejak ve vsem, sako s rolakem neni vyjimka. Na hrmotnych chlapech to asi vyzni hur.
Mne prijdou extremne nepritazlive kratke kratasy na chlapech, slimky a nektery trika s divnejma napisama.
ten na obrazku ma k tomu ty slimky + zlatej retez, retezy taky nemusim:)
Rolák někomu sluší, někomu zas ne
Rozhodně by je ale neměli nosit plešatý ![]()
Co se Kolečka týče, tak bych mu spíš doporučila nosit jinej typ kalhot, v těch slimkách vypadá obzvlášť úděsně.
Přičemž teda absolutně nechápu, proč taková rvačka o takovej knedlik. Osobně bych se o něj poprala jen v tom případě, že ho dostane ta, která prohrála.
Ono by sa toho, čo sa mi oblečené na chlapoch nepáči našlo, ale teraz aktuálne by som dala prednosť tomu, aby mali oblečené aspoň niečo . S prudkým oteplením sa vyrojili páni, ktorí okrem nejakých -akýchkoľvek . nohavíc a topánok už na sebe nemajú nič, no a tie pivné pandera a povolené svaly ...
roláky mívali v oblibě architekti, co si tak pamatuju... nevim, jak to má nová generace
a teda koukám na tu fotku, řetízek přes rolák je velký fuj, kor na chlapovi a eště ten obr kříž... krom toho je to i nepraktický, když se na to při svlíkání roláku zapomene...
a on teda fakt vypadá jak vošklivá ženská
RoSa no tak tím řetězem to dokonal
marně přemýšlím,co by takovymu knedliku slušelo a velké nic
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje