No ale je pravda,že jsou výjimky..2x jsem potkala herce Zacha, vysokej,štíhlej,můžeš a měl rolák v tmavě přírodní barvě a gut. Ta světlá barva je na Koleckovi obzvlášť neslusiva.
VIP zjevy
Řvousenka uf, na první pohled jsem myslela, že je na té fotce s babičkou. Hroznej měkkejš!
RoSa ty architekti v roláku jsou trochu UL (teda pár jsem jich potkala), ale každopádně to musí být černý! rolák ![]()
Evaeva jo, černej rolák a Lancia, popř. Volvo... ale ty jsi už jiná generace
Muj muz, architekt, ten cerny rolak nosi celou zimu ![]()
Ale pobavilo me, kdyz jsme se sesli u podpisu kupni smlouvy na byt, ja s muzem, pravnicka, realitak a jednatel prodavajici spolecnosti. A vsichni jsme meli na sobe cerny rolak. Fakt jsme se predem nedomlouvali ![]()
RoSa no to sice jo, ale setkávám se s lidmi různého věku
Třeba ve škole si vybavuju jednoho vyučujícího, od nás z aťáku zase jednoho
Muj muz, architekt, ten cerny rolak nosi celou zimu
Ale pobavilo me, kdyz jsme se sesli u podpisu kupni smlouvy na byt, ja s muzem, pravnicka, realitak a jednatel prodavajici spolecnosti. A vsichni jsme meli na sobe cerny rolak. Fakt jsme se predem nedomlouvali
Jak to vypadá s tím tvým prdlym pronajímatelem?
a teda koukám na tu fotku, řetízek přes rolák je velký fuj, kor na chlapovi a eště ten obr kříž... krom toho je to i nepraktický, když se na to při svlíkání roláku zapomene...
To je vysloveně styl vidlák ![]()
Ale úplně ho vidim, svůdníka... kterak ze sebe v návalu vášně strhává ten rolák... a řev! Vypíchnutý voko, to fakt nechceš ![]()
I když, v návalu vášně by ze sebe musel dostat taky ty kalhoty, a slimky jdou blbě servat... než to sroluje přes kotníky, třikrát se přerazí a holka už je ze dveří ![]()
tv co jsme oslovili pravnicku, tak dal zpatecku a najednou neni problem se na cemkoliv domluvit.
Ale mam uplne skvelou historku, kdyz prisel (po domluve) s pani na oceneni ceny nemovitosti. Ona tam prochazela ten byt, porad dokola se vyptavala, jestli fakt vsechno v dome je original z doby vystavby. A on strasne pysne souhlasil, ze vsechno je puvodni. Tak se ujistila, ze od roku 1969 se na nic v dome nesahlo. Jak v byte, tak v dome. Tak souhlasil. Pak tam stala a rekla neco jako "misto pekny, vyhled krasny, ale je to ke kompletni rekonstrukci" a domaci na to okamzite zareagoval "tady se vymeni elektrika, jinak je to dobry. Co byste tu chtela rekonstruovat?". Jeji vyraz byl k nezaplaceni ![]()
To je výborný, ten chlap je úplně nemocný.
stesexistuje chlap, který vypadá v roláku fakt dobře?
(u K je teda fuk, co má na sobě...)
V Pelíškách Elien, ale to je retro. :D
Naše žiačky tie zmetakove mihalnice a príšerne nechty majú v hojnom počte, akurát tie nafuknute pery ešte nemá ani jedna, vdakabohu za ich vek.
A super, že už vás nesikanuje.
Naše žiačky tie zmetakove mihalnice a príšerne nechty majú v hojnom počte, akurát tie nafuknute pery ešte nemá ani jedna, vdakabohu za ich vek.
To přijde, neboj. Tedy pokud ten trend stihnou
.
Ty mega nehty a navíc nazdobené taky nechápu. A vždycky mě napadne, asi nevhodně, jak s tím asi tak fungují v běžném životě?
Já znám jen jednoho chlapa co chodí v roláku, ale je to můj oblíbenec ![]()

Raduza
málem jsem zapomněla.
whiskas mne sa to zdá nebezpečné aj na telesnej. Druhá vec je, že často nemôžu cvičiť, aby si necht nezlomili.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje