stes Přesně
.
VIP zjevy
Dva muži v roláku. ![]()

Nejsou to žádné módní ikony, ale jak se tu začalo mluvit o roláku, tak mě hned napadli tihle dva.
Ano a ano. ![]()
![]()
Ten rolák je na tom co má na sobě ten menší problém, to největší peklo jsou ty slimky, navíc jsou mu asi malé. Všichni ti krasavci v roláku co jste sem dávali jej určitě nosí k něčemu jinému. To by mě zajímalo jestli tady dá někdo fotku dospělého muže, který vypadá dobře ve slimkách
.
Černá kočka ano, i slimky jsou na něm příšerný. No chlapa co mu sluší slimky jsem teda asi ještě neviděla. Přijde mi,že jsou malé všem,protože lezoucich prdeli je vidět dost.
Černá kočka já bych to viděla tak, že největším problémem toho outfitu je Kolečko ![]()
andulka01 jo,to je jasný od začátku.![]()
A ako smiešne vyzerajú Kolečkove ruky v tých dlhých rukávoch - teda ani nie tak ruky, ako celý pán Kolečko .Samozrejme, že človek sa cení podľa toho, aký je, čo robí atď., ale teda podľa výzoru je to teda ťuťmák .
A jeste se o nej holky popraly.
Kokoska mě nejvíc připomíná to, co si o něm myslím... howg ![]()
Černá kočka vždycky si vzpomenu na ten mem "men over 30 in skinny jeans) s francouzským buldočkem- doporučuju vygůglit- dala bych sem odkaz, ale všechny ty fotky jsou trochu rozmazané...
Já znám jen jednoho chlapa co chodí v roláku, ale je to můj oblíbenec
A ten navíc nosí i skinny, ne? ![]()
Kan Hele já se celkem nebojím chodit sama za tmy po městě, ale potkat tohleto, to nevím, co by se mnou udělalo. Diskuse se mezitím posunula k rolákům, reaguju na tu fialovo zelenou paní.
Tabea Nic horšího než tříčtvrťáky snad neexistuje :-).
Teď jsem to sem chtěla napsat!
Kan Elienovi bych dovolila i tříčtvrťáky ![]()
Myrtila jj, nosí ![]()
Neměla jsem dneska moc dobrej den a tak jsem se rozptylovala představou, jak to vypadá, když se K z těch hadrů musí/chce rychle svlíknout. Díky barbucha !
Tabea to musí být famózní ![]()
Akorát nevím co je horší, K. v roláku a slimkách nebo K. bez ničeho, myslim, že zlatej rolák
Tabea Ježiš díky, on je takovej ten ružovej typ, on než to svlíkne musí být uplně rudej:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje